Read the Official Description

1

Hvordan er det at studere dette kursus, og hvordan vil jeg blive vurderet?

Vil du ønsker at lære relevante færdigheder og viden til at arbejde i erhvervslivet? Er du interesseret i at studere en bred vifte af såvel erhvervslivet som har mulighed for at specialisere sig?

Dette program vil give dig de faglige kompetencer, der er nødvendige for at trives i et erhvervsklima og for at gøre en forskel. Vores team af business specialister vil opfordre dig til at dykke ned i de mange aspekter af erhvervslivet. Indholdet af programmet er realistisk og relevant og den viden og færdigheder opnået vil udstyre dig godt for arbejdslivet.

Dette program er ideelt, hvis du har gennemført den HND eller Foundation Degree i en Business eller Management relateret emne. Programmet vil bygge på de færdigheder og viden, du allerede har erhvervet, og gør det muligt at udvikle yderligere din specialisering på områder som marketing og Human Resource Management.

Studerende med eksamensbeviser fra andre centre er særligt velkomne.

Undervisningen vil være gennem en blanding af formelle forelæsninger, praktiske øvelser og akademiske tutorials. Du vil indgå i en række aktiviteter, der vil blive baseret på forskning af relevante publikationer og casestudier, der tager sigte på at udvikle underliggende viden om konceptuelle spørgsmål og forståelsen af ​​den aktuelle udvikling. Du vil blive forventes at studere uden klasse tid. De fleste moduler vil blive vurderet af en blanding af kurser og eksaminer.

Hvilke emner vil jeg studere?

Prøve Core Moduler

  • Contemporary Issues i Business
  • Management beslutninger
  • Option Moduler - Niveau 2: Bogholderi, People Management, Marketing Operations
  • Option Moduler - Niveau 3: International Marketing strategi, Management Development, projektledelse

Hvilke oplevelser får jeg?

Der er ingen formel praktikplads, men Management Project modulet kan give mulighed for at undersøge en business problem og udvikle læring på arbejdspladsen og færdigheder, samt at indføre den studerende til anvendelsen af ​​en række forskningsmetoder.

Hvad er Krav Adgangskrav?

Studerende vil normalt holde en HND kvalifikation med en Merit profil i en business-relateret undersøgelsesområdet. En Foundation eksamen med en lødighed profil på 50% eller derover er også acceptabelt.

Hvilke faciliteter er der?

Du vil få adgang til en læring ressourcecenter både på Exeter College og ved University of Exeter. Der er en underskønne i Victoria House.

Hvad kan kurset føre til?

Du kan udvikle på yderligere undersøgelse på University of Exeter. Direkte adgang til arbejdsmarkedet på junior ledelsesniveau eller på en kandidat rekruttering ordning.

Er der nogen yderligere omkostninger?

Købet af anbefalede lærebøger.

Hvad vores elever?

"Exeter College har tilladt mig at fremme min uddannelse, når tiden var det rigtige for mig. Det har ikke kun tilbudt en høj standard for undervisning og en indbydende miljø, men det tilbød også det sociale aspekt af at være studerende. Jeg er halvvejs gennem min BA i Business Management og nyder hvert sekund. Undervisere gå denne ekstra mile at gøre dig føle sig godt tilpas og forstå, hvad du gør. "

"At være i stand til at studere og arbejde på samme tid har ikke kun hjulpet i form af indtjening, men har også givet mig en direkte sammenhæng mellem studie og praksis. Jeg sætter pris på de mindre forelæsning grupper, hvor jeg kan stille spørgsmål og interagere med vejledere og klassekammerater. "

"Kurset tilladt mig at studere på deltid og fortsætte med at arbejde på fuld tid. Indholdet af kurset var relevant for forskellige dele af det selskab, jeg arbejdede for, og som jeg studerede jeg lært mere om organisationen. Jeg arbejder nu som en del af ledergruppen og virksomheden sponsorerer mig med mine fortsatte undersøgelser. "

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
5,995 GBP
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date