Read the Official Description

Denne grad er udstedt af Teesside University

Den Bachelor i Digital Film & TV Production program ved Grimsby er designet til at udstyre dig med en bred vifte af produktion færdigheder og teknikker passende for beskæftigelsen i mediebranchen. Programmet er blevet skabt og udviklet af erfarne og aktive branchens aktører, der er klar til at guide dig gennem kurset, udvikle dine praktiske færdigheder og forberede dig til industrien. Den betydelige del af arbejdet er praktisk, med nogle akademiske, kreative og refleksive skrivning.

Der er ingen eksamensopgaver på programmet; klassificeringen for din uddannelse er baseret på opgaver, du afleverer, herunder single og multi-kamera filmproduktioner, dokumentarfilm og bevægelse grafiske sekvenser.

Din tid på universitetet er en mulighed for at give din kreativitet til at blomstre, og University Center i Grimsby er det perfekte sted for dette. På kurset, har du fuld adgang til to fuldt integreret, multi-kamera HD Studios (hvoraf den ene er en imponerende grøn skærm virtuelle studie med motion capture kapaciteter) Sony EX3 og EX1 kameraer, redigere suiter udstyret med Final Cut Studio og Adobe Master Indsamling og en række ekstra hardware, der alle for at give dine film, professionel kant.

Med en række kreative kurser alle under ét tag i University Centre, er et samarbejde med ligesindede kreative studerende opfordres til at tage dit TV og filmprojekter til at næste niveau. Oven i alt dette, har vi også vores helt egen tv-tv-kanal på campus, hvilket giver dig mulighed for at få reel, professionelle arbejde erfaring under udførelsen af ​​dine studier på kurset - en unik funktion til Digitale Film & TV Production kursus i Grimsby!

BA Digitale Film & Television Production Key Information

  • Lær grundlæggende elementer i Film og tv-produktion teknikker med en bred vifte af praktiske workshops og erfaringer - Udvikle erfaring med at arbejde i båndløse workflow-miljøer, der arbejder med Sony EX3 og EX1 XDCAM-kameraer - Brug vores state of the art virtuelle studie og HD Newsroom, udstyret med Sony EX3 kameraer, fuld Autocue systemet, Ianiro kølige lys og 40 "LCD HD skærme - Udvikle redigering og post-produktion færdigheder i Final Cut Studio og Adobe Master Collection - Forfatter, direkte og projekt administrere en række uafhængige og gruppebaseret film og TV Projekter - Lær manuskriptforfatter teknikker og anvende dem direkte til dine film - få uvurderlig erhvervserfaring på vores helt egen tv-TV-station, baseret på campus.
  • Der er ingen eksamener. Alle kvaliteter opnås gennem kurser - Lavere studieafgifter end næsten alle andre lignende kurser og højere en-til-en tutor tid - State of the art Digitale Film & TV udstyr til huse i et formål bygget GBP23 millioner University Centre BA Digitale Film & Television Production Kurset er en relativt ny grad og vores KIS data ikke fuldt ud afspejler det potentiale, der er i stand til her på Grimsby. Kom og tage et kig på vores faciliteter, ville vi være glade for at vise dig rundt. Vi garanterer du vil blive imponeret!

Adgangskrav:

Standard adgangskrav for graden er 180 UCAS point, minimum. Men i tråd med den voksende deltagelse korte og livslang læring strategi, instituttet vil også tilskynde ansøgninger fra ikke-traditionelle lærende, som mangler formelle akademiske kvalifikationer. Vi anser masser af forskellige kvalifikationer, for at sikre, at de, der har talent og evnen til at studere og lære med os får chancen for at gøre det.

Internationale studerende kræver også en IELTS score på 5,5 i alle områder eller en B2 tilsvarende engelsk kvalifikationer

Hvad vil du lære:

År One - Niveau 4 - Certifikat Stage

Det første år af kurset er designet til at give en bred vifte af centrale færdigheder, som vil gå på at kunne bidrage til yderligere moduler senere på graden. I dit første år vil du gøre enkelt kamera filmproduktion, multi-kamera TV-studie produktion, manuskriptforfatter, introduktion til faktuelle programmering, produktionsplanlægning, og se på digitale medier teori.

År Two - Level 5 - Diplom Stage

Det andet år af kurset sigter mod at udvikle din kerne base af produktion færdigheder, ser mere indgående på avancerede teknikker, og at indføre dig til aspekter som broadcast motion grafik. Disse moduler fokuserer på at udvikle din evne til at producere indhold af høj kvalitet, forståelse produktionsprocessen i detaljer, og åbn dig op til en række medier teorier relateret til informationsalderen. Under dit andet år på kurset, vil du aktivt deltage i Work Baseret Aktivitet, der arbejder med en lokal medier arbejdsgiver for at udvikle dine faglige kompetencer.

År Tre - Level 6 - Honours Stage

En chance for dig til fuldt ud at udforske mulighederne og bruge de færdigheder, du har lært af de to foregående år på banen for at producere et stykke arbejde af enestående kvalitet. Din endelige Major projekt er din chance for at vise din filmproduktion potentiale til det højeste niveau, hvilket giver dig mulighed for at specialisere sig i et kreativt medie efter eget valg, hvad enten det faktiske og fiktive *. Sideløbende hermed vil du foretage en udvidet undersøgelse i et område af dit valg til at producere din afhandling, og du vil også få mulighed for at udvikle din faglige portefølje, få dig klar til medieindustrien med den tid, du forlader universitetet.

  • Studerende vil vælge enten et Drama ELLER Dokumentar for 'Final Project'

Hvordan kurset vurderes:

Samtidig på dette program studerende vil blive vurderet ved hjælp af forskellige metoder: essays / rapporter, tidsskrifter / notesbøger / skitsebøger, individuelle og gruppe præsentationer, praktisk studie arbejde, evaluerende udsagn, visuel analyse mundtligt med udviklingsmæssige undersøgelser og kreative resultater og en afsluttende afhandling.

Beskæftigelse oplysninger:

Efter en vellykket gennemførelse af denne grad, vil kandidater være udstyret med den viden og kreative evner til at forfølge en ny karriere, eller rykke et eksisterende inden for Digitale Film eller TV-produktion. Beskæftigelsen i medierne er ofte på freelancebasis, og tidligere kandidater har gået på at arbejde for store mediekoncerner som BBC eller luftrum, eller valgt at oprette deres egen blomstrende produktion medievirksomhed i lokalområdet.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University Centre Grimsby »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,500 GBP
årligt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date