BA engelsk

West Virginia State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA engelsk

West Virginia State University

Formålet med undervisningen i Institut for Engelsk er at udvikle kandidater, der er dygtige i analytisk tænkning, i kritisk læsning af litterære og nonfictional tekster, og i en række forskellige skrive modes. Alle kandidater skal kunne demonstrere deres viden om funktioner i sproget, fortolkende tilgange til litteratur på engelsk fra flere perioder, og processen med at komponere.

Kurser udbydes af Institut forberede de studerende til at læse og skrive i hele kollegiet pensum, for kommunikation i erhvervslivet og erhverv, for den avancerede studier og undervisning i engelsk, og til en karriere i professionel skrivning, forlagsvirksomhed, og beslægtede områder.

Den Bachelor of Arts i engelsk har en fælles kerne af kurser i sprog, skrivning, litteratur og kritisk teori. Studerende kan vælge at forfølge den mere traditionelle litteratur Option, der forbereder dem til kandidatoverbygningen, professionel skole eller et andet antal erhverv, Professional Writing Option, der forbereder de studerende til kandidatoverbygningen skriftligt sammen med en bred vifte af karriere som kommerciel eller kreativ forfattere. Afdelingen tilbyder også tekniske skriftligt Option, der forbereder de studerende til en karriere i teknologiske områder, der kræver dokumentation af tekniske, forretningsmæssige, og forbrugernes publikum.

Desuden stolt West Virginia State University tilbyder online læringsmuligheder. Begynder i efteråret 2015 vil WVSU tilbyde tekniske skriftligt indstillingen fuldt online, afventer godkendelse fra Higher Learning Kommissionen om North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler. Udforsk vores nye online uddannelser nu og ansøge om at blive blandt de første fuldt online grad søger studerende på WVSU.

Hvad sker der i Institut for Engelsk

Den English Department er en levende og aktiv del af universitetsverdenen. Afdelingen sponsorerer en lang række begivenheder og aktiviteter, såsom den engelske Majors frokosten afholdes hvert semester, årlige kreativ skrivning og essay konkurrencer, og Kanawha anmeldelse, en studerende litterære tidsskrift offentliggøres hvert år.

Ud over de tre forskellige muligheder for koncentration har instituttet Certifikat i Creative Writing og Mangfoldighed Litteratur. Se en komplet liste over vores certifikater her.

Den generelle følelse om hovedfag i engelsk litteratur er, at når du er færdig du har en begrænset mulighed for fremtidig beskæftigelse. Men. vælge engelsk litteratur som en vigtig betyder IKKE, at dine eneste muligheder underviser eller graduate skole. I virkeligheden kunne intet være længere fra sandheden. Engelsk litteratur store selskaber er nogle af de mest eftertragtede kandidater, fordi du lærer de træk virksomheder ønsker i deres ansatte: god skrivning, kritisk tænkning, og kommunikationsevner. Med andre ord, dine muligheder med en engelsk litteratur grad er uendelige. Karriere for mennesker med Grader i engelsk nævnes:

  • Skuespillere og skuespillerinder (Matt Damon, Katharine Hepburn, Alan Alda, Emma Watson),
  • Journalister og redaktører (Thomas Matthews, Bob Woodward)
  • Tv og radiostationer (Diane Sawyer, Andrea Mitchell, Howard Cosell, Conan O'Brian)
  • Advokater og dommere (højesteretsdommere John Paul Stevens og Clarence Thomas)
  • Politikere og Offentlige Administratorer (Mitt Romney, Pete Wilson, Carol Browner)
  • Læger og psykologer (Benjamin Spock, Harold Varmus, BF Skinner, Rollo May)
  • Erhvervsledere (Hank Paulson, Anne M. Mulcahy, steve wynn)
  • Forskere (Sally Ride, Rachel Carson, Edwin Teale)
  • University Presidents (John Cavanaugh (Notre Dame), Angelo Bartlett Giamatti (Yale), Hazo Carter (WVSU)).

På ingen måde er dette en omfattende liste over erhverv eller mennesker. Kort sagt, med hovedfag i engelsk litteratur åbner flere forskellige former for døre.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Charleston, West Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Charleston, West Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen