BA Financial Services grad (sidste år Adgangskrav) Honours

Kurset starter: Induktion perioden fra oktober 2013; EU og internationale studerende orientering fra September 2013


Januar 2013 Kurset starter: Induktion uge fra den 23. januar 2013; Internationale studerende orientering fra januar 22, 2013

Kurset bygger videre på din baggrund inden for finansielle tjenesteydelser, med en kerne modul om at levere finansielle tjenesteydelser i sammenhæng, udforske den virkelige verden, lovgivningsmæssige og etiske spørgsmål. Yderligere to moduler udforske teori og praksis for analyse finansielle data og markedsføring tilgange beskæftiget i sektoren.


Hvorfor vælge dette kursus?


Skræddersyet engelsk og læring support klasser vil blive ydet for at støtte dig under dine studier, indlejrede på passende steder i hele tidsplanen og er knyttet til tidsplanen kurset vurdering.


Der vil blive ydet for at udvikle både skriftlig og mundtlig engelsk for internationale studerende, og hjælpe med at udvikle tillid til essay skriftligt og studere færdigheder.


Den indlejrede støtte vil omfatte workshops om, hvordan du:


• Brug Engelsk effektivt i dine studier

• Udvikle effektive business skrivefærdigheder

• Kommunikere mere dygtig i både skrift og tale

• Lær selvstændigt

• Find og vurdere information.


Hvem er dette kursus for?


Det er for dem, der har en baggrund inden for finansielle tjenesteydelser fra Storbritannien og udlandet. Dette omfatter de studerende:


• Med forretningsgrundlag grader og HNDs inden for finansielle tjenesteydelser

• Hvem har gennemført to år af en udmærkelse grad ved en anden institution, herunder undersøgelse af finansielle tjenesteydelser, finans og økonomi

• Med eksamensbeviser toårige eller andre kvalifikationer fra lande uden for Storbritannien, herunder en grundstødning i finansielle tjenesteydelser, finans og økonomi.Gebyrer


UK / EU studerende er 9.000 £.

Internationale studerende er £ 10.400.


Adgangskrav

Kurset er designet til studerende fra HND Financial Services med en Merit profil. Studerende med andre HND eller tilsvarende kvalifikationer, vil komme i betragtning til optagelse, forudsat at de har et minimum af 15 point i økonomi.


Internationale adgangskrav

Vi accepterer hvad der svarer til ovenstående fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).


Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date