Read the Official Description

Etableret i år 2002, EBA-programmet er Thailands førende og mest banebrydende program inden for økonomi. Med visionen om at være "internationalt anerkendt for fremragende bachelor uddannelse i økonomi", dens hovedformål er at producere fremragende universitetsstuderende, veludstyrede med akademisk ekspertise i økonomi, og også med global viden og erfaringer, hvorpå deres klogeste fremtidige karriere kan være bygget. For at opfylde sin vision, forfølger EBA-programmet følgende mission:

  • At udstyre de studerende med godt afrundet og dybdegående viden, der lever op til internationale standarder for kvalitet;
  • For at understrege udviklingen af ​​kernekompetencer for livslang læring, såsom færdigheder og personlige holdninger, og overveje det en integreret del af høj kvalitet bachelor uddannelse i økonomi;
  • For at styrke elevernes forståelse af etik, social bevidsthed og social ansvarlighed, og udvikle fremtidige generationer af engagerede og ansvarlige borgere og ledere af landet og verden.

EBA-programmets up-to-date curriculum fokuserer på private økonomi sektor, et område, der henvender sig til elevernes almene interesser og karriere mål. Multilaterale og bilaterale udvekslingsaftaler med flere førende institutioner i Den Europæiske Union og i Asien har givet store muligheder for EBA studerende at studere i udlandet i et eller to semestre.

EBA-programmet har med succes forfulgt sin mission og vision, og det blev tildelt AUN-QA (ASEAN University Network Quality Assurance) certificering den 24. juli 2015 for perioden juli 24 2015 for at 23 jul 2019.

EBA program er ikke kun den første, og hidtil eneste, AUN-QA certificeret bacheloruddannelse på Chulalongkorn, men også den første internationale bachelor økonomi program i hele landet. Den AUN-QA-certificering betyder, at EBA-programmet overholder internationale akademiske standarder.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Chulalongkorn University »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date