Read the Official Description

BA i Business Administration - International Management: et studium for dem, der gerne tænke dybere

BA i Business Administration - International Management og interkulturelle kompetencer har hovedfokus på motiver i anvendt erhvervsøkonomi med hensyn til international aktivitet i en virksomhed. Studieforløbet forbereder de studerende til en lederkarriere i internationalt opererende eller internationalt orienterede virksomheder, uanset deres sektor. Du vil blive kvalificeret som en ekspert i international business, et erhverv, som er meget efterspurgt.

ISW Business School Freiburg, som led i sin kvalitetsstyringssystem, er forpligtet til at undervise de studerende specialviden, metode, sociale kompetencer, og evnen til at overføre denne viden til et professionelt miljø.

Business Administration: Start din internationale karriere nu!

Projektet Competence studium på Steinbeis-Transfer Institut ISW Business School Freiburg har en ensartet praktisk fokus og giver en solid pædagogisk jordforbindelse. Du vil blive forberedt til alle de krav, der er nødvendige i et hurtigt skiftende, erhvervsliv internationalt netværk. Specialisten kursus International Management og interkulturelle kompetencer er en yderligere konsolidering af Bachelor of Arts (BA) i Business Administration studium.

International Management og interkulturelle kompetencer

Studieforløbet er på engelsk. Spansk eller fransk kan vælges valgfrit. Vigtige kvalifikationer såsom IT, Project og Process Management samt retorik og formidling fuldføre specifikke kursusindhold.

Et særligt træk ved det treårige forløb er en praktikplads semester i det andet og tredje studieår. Disse praktikophold er, hvor det er muligt, at finde sted i et fremmed land.

Studieforløb

Studieforløbet finder normalt sted over seks semestre, og undervisningssproget er engelsk. I første semester, nøgleelementer og en bredere forståelse af emnet, også i forhold til specifikke områder, inden for hvilke kommende ledere vil fungere, er omdrejningspunktet. I forlængelse af dette er de grundlæggende moduler og valgfag.

Bachelor of Arts i Business Administration er en state-anerkendt kvalifikation som desuden akkrediteret af FIBAA.

Karrieremuligheder

Studieforløbet giver dig den bedst mulige start i din professionelle karriere. Dette marked bliver stadig vigtigere, især i "International Management og interkulturelle kompetencer", og jobmuligheder i dette område vokser globalt. Headhuntere fokuserer i stigende grad på kandidater i international business, som har specialviden om International Management og interkulturelle kompetencer. Din projektarbejde inden fastsættelsen af ​​din praktik semestre vil desuden øge dine muligheder for beskæftigelse, uanset erhvervslivet.

BA i Business Administration - International Management og interkulturelle kompetencer: et studium for dem, der gerne tænke dybere.

Krav

University Indgang Kvalifikation eller tilsvarende kvalifikationer. For spørgsmål kontakt venligst indlæggelser kontor. Følgende dokumenter er nødvendige for registrering:

  • Skole afgangsbevis / diplom
  • Hvis det er relevant, bevis for faglig uddannelse eller erhvervserfaring
  • Curriculum vitae
  • 1 foto
  • Forklaring af motiver for at studere
Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
24,200 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date