Read the Official Description

2

Perspektiven

Visualiseringer, animationer og VFX er en integreret del af de film, tv og reklamebranchen. i TV og trykte reklamer Stort set alle produkter, der vises på computeren. Spillene er i konstant ordregivende Digital Film Designer / inde. De anvendelsesområder for animation og VFX altid erobre nye industrier. Efterspørgslen efter dygtige fagfolk er stor - og stigende!

Et andet argument for at vælge den undersøgelse, er ekstremt gode muligheder for at få erfaring i udlandet. London, Los Angeles, Vancouver og Shanghai er her de mest populære websteder, De rigtige steder til dine fremtidige tilbud MD.H uddannelsen Digitale Film Design - Animation / VFX i Berlin og München.

Fakta

  • Varighed: 7 semestre
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Grad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release datoer: Oktober 1 (Berlin, München), 2017 (Düsseldorf)
  • Steder: München, Düsseldorf, Berlin

Tre trin til at studere!

Afgørelsen om optagelse er en personlig samtale, en egnethedsprøve og en skriftlig ansøgning og arbejde prøver. krav er den generelle universitet, teknisk skole eller en tilsvarende anerkendt.

Derfor MD.H!

Media Designskole har 25 års erfaring i uddannelse. I alt Medier og design sektorer det giver state-of-anerkendte kurser. Valg af tre steder i medierne og mode højborge Berlin, Düsseldorf og München. Dette kombinerer en god by placering, moderne faciliteter og mange måder at gøre studiet af fleksibilitet.

Derfor muligheder!

Kontakter, kontakter, kontakter - især i medieindustrien, de er alfa og omega Godt så hvis du ikke behøver at starte fra bunden som en nybegynder / inde, men fra eksisterende grænseflader kan gavne arbejdsmarkedet, Som med karriere tjeneste MD.H, takket være et væld af aktiviteter og kontaktoplysninger tjenester den faglige udvikling af kandidater og Studeirenden / opmuntrer kandidater.

Få at vide os!

Vil du vide mere om dette kursus? Så kontakt. Bare den respektive undersøgelse rådgivning i Berlin, Düsseldorf og München

Også vores faste oplysninger aftener, vi inviterer dig. Der giver professorer og undervisere fra Institut for Digitale Film Design - Animation / VFX afslørende indblik i uddannelsen. Alive og levende lære første hånd om indhold og struktur af undersøgelserne, skoletid, finansiering etc. En spørgerunde og en rundvisning i universitetets afrunde begivenheden. Du er velkommen til at kontakte os for mere information om vores undersøgelse rådgivning.

Program taught in:
Tysk

See 5 more programs offered by Media Design School »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Jan. 2020
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date