Read the Official Description

Kravene for Pædagogisk Baggrund

1.. For dem, der forfølger en bachelorgrad, skal ansøgeren have en studentereksamen, fremragende resultater i gymnasiet periode, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 25 år.

  1. For dem, der forfølger en kandidatgrad, skal ansøgeren have en relateret bachelorgrad, fremragende ydeevne under bachelor studie, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 35 år.

  2. For dem, der forfølger en doktorgrad, skal ansøgeren have en relateret kandidatgrad, fremragende ydeevne under kandidatoverbygningen, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 40 år.

Kravene Sprog

Undergraduate og kandidatoptagelse bør opfylde kravene i IELTS eller TOEFL. Hvis ansøgeren ikke har nogen tilsvarende certifikat, han / hun kan deltage i sprogundervisning, og kunne starte faglig læring fase efter at have passeret træning.

Ansøgningsmateriale

  1. NUPT ansøgningsskema 2. high school eksamen certifikat; 3. gymnasium udskrift; 4. pas; 5. pas mellemstore foto.

indrejseprocedurer

1.. NUPT vil udstede ansøgeren et scannet pre-optagelse brev, hvis han / hun er kvalificeret, og han / hun har brug for at betale accomadation gebyr (4000rmb), ansøgningsgebyret (400) og forsikring gebyr (600), altogher 5000rmb på forhånd i grund 10 dag, så NUPT vil udstede "optagelse varsel", og JW202 til applicant.About stipendiet, for de nye studerende, alle af dem kan få første niveau stipendium (UNDERVISNING FRI) for det første år, for mere information om stipendium, kontrol "NUPT International Student Scholarship Management Regulations".

  1. Det indrømmede Ansøgeren skal gå til Folkerepublikken Kina ambassade (konsulat) for at anvende for at studere i Kina (X1) visum med optagelse varsel og JW202 formular.

  2. Den indrømmede studerende skal bære "Optagelse Indkaldelse til NUPT International Students", "udlænding fysisk undersøgelse FORM" (Tabellen er kun gyldigt i seks måneder, er ansøgeren rådes til at gøre fysisk undersøgelse i april-juli) det originale højeste certifikat, udskrift og ti pas-størrelse billeder til at registrere i Institut for International Samarbejde & Udveksling af NUPT i overensstemmelse med den fastsatte tid på "Optagelse Indkaldelse til NUPT internationale studerende".

Boliger Introduktion

Unge Lærere Apartment Building 10, Xianlin Campus Accommodation Gebyr: 4000 RMB / yearfor en elev, der bor i et dobbeltværelse. Hvis den ph.d.-studerende ønsker at bo alene i dobbeltværelse, vil gebyret blive fordoblet.

Application Mode og Application Time

  1. ansøgningsmateriale skal sendes scannede kopier til ovenstående e-mail, og ordet-format ansøgningsskema foretrækkes. 2. Ansøgningsfrist er den 31. maj hvert år.
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Nanjing University Of Posts And Telecommunications »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
20,000 CNY
- Pris pr år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date