Read the Official Description

Mission

Den Film program giver grundig uddannelse i en liberal kunst indstilling for fremtidige filmfolk - forfattere, instruktører, producenter, designere, lærere og relaterede film praktikere. Den hands-on Film Programmet lægger vægt på holistisk kombination af filmvidenskab og filmproduktion, herunder stærk skrive, tale og kritisk tænkning. Videnskabelig og kreativ kontekst udbydes til den liberale kunst studerende, samt at den studerende søger intensiv forberedelse for Advanced Study i filmen. Studerende har mulighed for at arbejde på Hollywood Studio funktioner, store uafhængige filmproduktioner og skabe deres egne prisbelønnede kortfilm. Studerende er forberedt til graduate school muligheder på områder som skriftligt, lede, produktion, design / teknologi, produktionsstyring og uddannelse.

Student Learning Outcomes

  • Forbered dig på en karriere i underholdningsindustrien baseret på viden erhvervet gennem deltagelse i forestillinger, workshops, gæst kunstner residencies og nationale film konkurrencer.
  • Demonstrere en forståelse af kunst via eksponering for forskellige forskningsprojekter perspektiver - historiske, kritiske og adfærdsmæssige.
  • Demonstrere en bevidsthed og forståelse af African American arv gennem studiet af klassisk og moderne film.

Krav til Bachelor of Arts i Film

Komplet i alt 122 kredit timers kurser til eksamen.

Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Dillard University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
15,790 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date