Læs den officielle beskrivelse

BA i International Business Administration

Store virksomheder opererer på tværs af landegrænser. Virksomhed er afhængig af en effektiv forvaltning og evnen til at løse problemer. Vores programmer i hjertet af Paris lære dig alle de nødvendige færdigheder til at lykkes i en blomstrende, internationalt miljø.


Internationale programmer og karriere

Institut for International Business Administration tilbyder tre majors og mindreårige:

  • International Business Administration behandler alle de funktionelle områder af erhvervslivet i en international sammenhæng. Ud over at lære de begreber, modeller og teknikker i forbindelse med erhvervslivet, vil du øve problemløsning, lederskab, teaming og effektive kommunikationsevner. Vi lægger vægt på global forståelse, etik og ansvarlighed.
  • International Finance er anvendelsen af ​​økonomi inden finansielle og ikke-finansielle institutioner og markeder. Det drejer sig om den optimale fordeling af de knappe finansielle aktiver, såsom penge, lån, obligationer, aktier og valuta. Vores omfattende program af finansiere kurser forbereder dig til at forstå den økonomiske og finansielle miljø, og giver dig mulighed for at vurdere alternative investeringsmuligheder, finansiere disse muligheder, og styre optimale porteføljer-alle nødvendige færdigheder for job i finansielle virksomheder eller investeringsbanker.
  • Entrepreneurship lærer det grundlæggende i små business management, og de aktiviteter, der er nødvendige for at planlægge og skabe nye virksomheder inden for et enkelt land og internationalt. Dette generalist business grad er gearet til studerende, der ønsker at starte deres egen virksomhed, arbejder i en lille virksomhed, arbejde i en familievirksomhed, eller ønsker at forstå forvaltningen af ​​innovation i enhver organisation.


Ekstraordinære karrieremuligheder venter vores kandidater.


Kom i kontakt

Du er velkommen til at udforske alle vores spændende kurser, opfylde vores dygtig fakultet, og kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra The American University of Paris »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date