Ba i international business

University of Montana

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba i international business

University of Montana

International Business pensum giver de studerende mulighed for at fokusere på de ledelsesmæssige, økonomiske, kulturelle, politiske og sociale dimensioner, som vil forberede dem til at deltage i et globalt erhvervsliv. Studerende studere et fremmed sprog, træffe særlige internationalt fokuserede business kurser, og tilmelde dig kurser uden for business pensum (f.eks, geografi, historie, eller statskundskab), der relaterer sig til et bestemt område i verden, der interesserer dem.

Karriere i International Business

Karrieremuligheder i international business er varierede. Virksomhederne bliver mere global. Mange indenlandske arbejdspladser har internationale komponenter. Under en international job betyder ikke automatisk, du arbejder i udlandet. International business kandidater er mere tilbøjelige til at starte i en indenlandsk job og lære om organisationen og dens produkter og ydelser inden modtagelse af en international opgave. Den internationale læseplan vil bedre forberede de studerende til oversøiske opgaver og give dem en konkurrencefordel i forhold til de personer uden denne baggrund.

Grad Krav

Alle studerende, der vælger international virksomhed som et stort behov for at have en anden virksomhed stor:

  • regnskab
  • finansiering
  • ledelse
  • Management Information Systems
  • markedsføring

Den største, du vælger bør falde sammen med, hvor dine interesser. Du bør være i stand til at få en fornemmelse for, hvor funktionelt område, du er mest interesseret når du har gennemført alle de øverste-core krævede kurser (BMKT 325, BFIN 322, BMGT 322, BGEN 361, BMGT 340). Du har måske allerede valgt en anden større end IB på dette punkt. Hvis ja, revurdere og / eller besøg med din IB rådgiver til at hjælpe guide dig i din beslutning.

Fremmedsprog

Studerende skal gennemføre mindst to år af et fremmed sprog; dette er hvad der svarer til op gennem et niveau på 202 sprogundervisning.

Studerende skal tjene en grad af C- eller bedre i nogen af ​​deres klasser i forbindelse med deres IB dur, herunder sprogkurser og de 6 IB valgfrie point taget uden for business school.

Studerende, der tror, ​​de kan have et niveau af sprogkundskaber, der opfylder eller overstiger dette krav kan tage en ækvivalens eksamen gennem fremmedsproget afdeling. Elektroniske ligestillingsvurderinger eksamener er givet for spansk, fransk og tysk. For alle andre sprog, de studerende bør koordinere med et fakultet medlem, der svarer til sproget.

Internationale studerende kan vælge at bruge engelsk som et andet sprog som deres fremmedsprog. Studerende skal tage og modtage et C eller bedre kvalitet i både WRIT101 og COMX 111A at kvalificere sig til at bruge engelsk som deres fremmedsprog.

Forretning Kursus Krav

  • BGEN 360 International Business
  • BMGT 480 Cross Cultural Management
  • BMGT 491 Global Operations & Supply Chain Management
  • BFIN 473 Multi-National Finance

Plus seks point er godkendt af din internationale erhvervsrådgiver og udvalgt fra internationalt fokuserede kurser, en international udveksling, en international praktik, eller en undersøgelse i udlandet program. Eleverne bør overveje et område / kulturelle fokus, såsom Japan, Kina, Vesteuropa, Centraleuropa, eller Østeuropa.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Missoula, Montana
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Missoula, Montana
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen