Read the Official Description

Den nye BA i International Marketing er designet til high school-dimittender med godt kendskab til engelsk og ambitionen om at starte deres karriere i internationale virksomheder, institutioner, medier og diplomati.

Undervisningen Programmet omfatter 600 timers kurser i International Relations kombineret med over 1000 timers moderne markedsføring og business kurser. Vores program er unik for dens praktiske karakter og særligt fokus på internationale spørgsmål. Kurserne i international marketing management er baseret på virkelige casestudier og undervise, hvordan man løser konkrete forretningsmæssige problemer. Derfor er vores kandidater er så godt forberedt til at arbejde i det internationale miljø.

Krav

En studentereksamen, en udskrift af registre, der viser de fag / karakterer og et duelighedsbevis i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Lodz »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,500 PLN
Afgiften på 2500 PLN / år gælder for polske og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, ekstra 120 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende af polsk oprindelse undervisningen er reduceret med 50%).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date