Read the Official Description

Kommunikationsdesign [CommDe] er et nyt program, der tilbydes af afdelingen for Industriel Design, fakultetet for arkitektur, Chulalongkorn. CommDe er et internationalt program med fokus på de mange områder af kommunikation, fra design til at offentliggøre passerer gennem de nye medier kommunikation, grafisk design, illustration og levende billeder. Det er et fire år program og de studerende vil blive tildelt Bachelor of Arts i Kommunikation Design, når graduate.

Adgangskrav 2017

1.. Ansøgningsskema vil være tilgængelig snart Hver ansøger skal indsende et ansøgningsskema, hvor en personlig erklæring og en anbefaling er inkluderet.

Certifikater for kvalifikationer (high school, engelsk sprogfærdighed, og matematisk evne) som angivet i afsnit 2, 3 og 4, skal også indsendes, når ansøgningsskemaet afleveres

2. High School Kvalifikationer:

Alle ansøgere skal have gennemført gymnasier, eller bestået en af ​​de high school tilsvarende standard tests (GED, ICGSE), eller i øjeblikket er i deres sidste år af gymnasier (Mathayom 6, klasse 12 i det amerikanske system eller år 13 i den britiske system).

3. Engelsk sprogfærdighed:

Alle ansøgere skal indsende en originale en af ​​følgende engelske prøveresultater:

<li>TOEFL (papirbaserede) med et minimum på 550 eller</li> <li>TOEFL (Internet-baseret) med et minimum på 79 eller</li> <li>IELTS med et minimum på 6,0 eller</li> <li>Gamle SAT (Kritisk læsning) med et minimum af 400 eller</li> <li>New SAT (Evidence-Based Læsning og skrivning) med et minimum på 450 eller</li> <li>CU-AAT (Verbal sektion) med et minimum af 400 eller</li> <li>CU-TEP (Chulalongkorn Test af engelsk sprogfærdighed) med et minimum af 80.</li>

4. Matematisk Evne:

Alt skal ansøgeren indsende en originale en af ​​følgende math prøveresultater:

  • CU-AAT (Math Section) med et minimum 450 eller
  • Old SAT (Math) med et minimum på 450 eller
  • New SAT (Math) med et minimum af 490 eller
  • A-niveau (Math) med et minimum B eller
  • Australian Tertiær optagelsesprøve (Math) med et minimum B eller
  • IB (Math) med mindst 5 (IB grading system) eller
  • NCEA (Matematik eller regnefærdigheder) på niveau 2 eller højere med mindst alt 4 point og med et minimum af 'Opnået'
.

5. Afprøvning på samme dag!

Resultaterne af engelsk sprogfærdighed og matematisk evne skal afprøves på samme dag i tilfælde af følgende test.

  • Gamle SAT (Kritisk læsning) og Old SAT (Math).
  • New SAT (Evidensbaseret Læsning og skrivning) og New SAT (Math).
  • CU-AAT (Verbal sektion) og CU-AAT (Math Section).

6. Udløber Dato for Test Scores:

De snesevis af test som i No.3 og No.4 kan bruges inden for kun 2 år; og dette skal være inden for den sidste dag i denne ansøgning.

7. Digital Portefølje:

Alle ansøgere skal indsende en portefølje, der består af billeder af dine egne kreative, design, og / eller kunstværker, forelagt i det format er skitseret nedenfor: Denne portefølje skal indsendes i en enkelt PDF-fil, på en DVD. På denne DVD, må sagsøgerens fornavn og efternavn skrives eller skrives tydeligt med latinske bogstaver. PDF-filen skal indeholde nøjagtig 12 sider. Størrelsen af ​​hver side på denne PDF-fil er 1280x720 pixels. Til højre nederst på hver side, indeholde dit fornavn og efternavn (med latinske bogstaver), 16 pt kun sat i Helvetica. Manglende overholdelse af det format er angivet ovenfor, kan resultere i din portefølje blive afvist fra denne indførsel.

8. Personlig erklæring:

Denne sektion er din "mulighed" for at kommunikere med os, hvorfor du er en egnet kandidat til vores internationale Bachelor i Kommunikation Design og hvorfor skulle du blive udvalgt til en samtale. Din personlige erklæring, som skal skrives som et essay, vil blive betragtet grundigt sammen med andre oplysninger, du sender til os. Sørg for at dit personlige erklæring er dit eget arbejde. Vi vil underkaste din ansøgning til plagiat. Må ikke blive fristet til at kopiere en anden persons ansøgning materialer, eller downloade din personlig erklæring fra internettet. Der kan være alvorlige konsekvenser at bruge andre folks arbejde.

10. Ansøgning Gebyr:

฿ 1000 gebyr, der skal betales via SCB Filialer.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Chulalongkorn University »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date