Read the Official Description

1

Derfor MD.H!

Media Designskole har 25 års erfaring i uddannelse. I alle medier og design områder, det giver state-of-anerkendte kurser. Valg af tre steder i medierne og mode højborge Berlin, Düsseldorf og München. Dette kombinerer en god by placering, moderne faciliteter og mange måder at gøre studiet af fleksibilitet.

Fakta

  • Varighed: 7 semestre
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Grad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release datoer: Den 1. oktober
  • Steder: München, Düsseldorf, Berlin

I et par skridt til undersøgelsen

Afgørelsen om optagelse er en personlig samtale, en egnethedsprøve og en skriftlig ansøgning. Dette er muligt på ethvert tidspunkt. Desuden er gratis arbejde prøver indsendt fra forskellige Spaces. Forudsætning er den generelle universitet, teknisk skole eller en tilsvarende anerkendt.

Variety, der inspirerer

Da de muligheder som Media Designer / i så forskellige som selve mediet, du mange døre er åbne. Især multimedie- og PR-bureauer, film eller tv-produktionsselskaber og reklame afdelinger i industrien eller offentlige institutioner.

Derfor muligheder!

Kontakter, kontakter, kontakter - især i medieindustrien, de er alfa og omega Godt så hvis du ikke behøver at starte fra bunden som en nybegynder, men kan drage fordel af de eksisterende grænseflader til arbejdsmarkedet. Som med karriere tjeneste MD.H, takket være et væld af aktiviteter og kontaktoplysninger tjenester, den faglige udvikling af studerende og dimittender / opmuntrer kandidater.

Få at vide os!

Vil du vide mere om dette kursus? Så kontakt. Bare den respektive undersøgelse rådgivning i Berlin, Düsseldorf og München Også vores faste oplysninger aftener, vi inviterer dig. Der giver professorer og lektorer fra Institut for Medier Design afslørende indblik i uddannelsen. Alive og levende lære første hånd om indhold og struktur af undersøgelserne, skoletid, finansiering etc. En spørgerunde og en rundvisning i universitetets afrunder begivenheden.

Program taught in:
Tysk

See 5 more programs offered by Media Design School »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date