Read the Official Description

s

Hvad gør MD.H?

I syv semestre underviser de støtteberettigede lærere spirende Fashion ledere og mode ledere en omfattende og bred ekspertise i Ledelse, Produkter og brand management med de nationale og internationale Tekstil og modebranchen sæt fokus. Også vigtige sproglige og kulturelle undersøgelser færdigheder bliver undervist. De hands-on projekter og Praktikumssemester tjene til at udvide og uddybe de færdigheder og erfaringer, som er afgørende for lederne i mode forvaltningsområde.

Studerende af MD.H får fri adgang til den globale tendens informationsnetværk WGSN mens han studerede.

De tværfaglige krav Media Designskole kommer i udførelsen af ​​flere kurser og projektarbejde sammen med repræsentanter for kurserne "Fashion Design" og "Medier og Kommunikation Ledelse" udtrykt.

Som en del af undersøgelsen ekskursioner udføres til virksomhederne tekstil og mode samt reklame, marketing og kommunikationsbureauer hjemme og i udlandet for at give de studerende nøjagtig og rettidig indsigt i dagligdagen Fashion ledere og mode ledere at indrømme.

Fakta

  • Varighed: 7 semestre
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Grad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release datoer dateret 25. april (München) | oktober 1
  • Steder: München, Düsseldorf, Berlin

Fashion Fagfolk i centrum af en global virksomhed

Fashion manager / inde iklæde beslutningen stillinger i nationale og internationale virksomheder i verdens største forbrugsgoder. Med sin forretning og teknologiske ekspertise, og med dyb viden og færdigheder inden Marketing, Kommunikation og event management de er aktive i et mangfoldigt, fleksibelt og kreativt miljø. Fashion manager / inde har en øre for ønsker og behov hos kunder og scenografi tendenser økonomisk, rentabelt og med henblik på social ansvarlighed rækkefølge.

Hvordan bliver man Fashion manager / i (BA)?

Generelt videregående uddannelse indgang eller et tilsvarende anerkendt. Ingen formel undersøgelse i henhold til § 11 BerlHG af fagspecifikke studentereksamen kvalifikation er muligt. Personlige Kvalifikationer: Gode kommunikationsevner i skrift og tale, grundlæggende økonomisk forståelse, engelske færdigheder, organisatoriske færdigheder, initiativ, sjov gruppe arbejde, interesse for mode.

ansøgningsprocedure

En detaljeret ansøgning, en personlig samtale og en vellykket afslutning af en indgang test til at træffe afgørelse om optagelse.

Den skriftlige ansøgning indeholder dine certifikater og et CV med foto.

Program taught in:
Tysk

See 5 more programs offered by Media Design School »

This course is Campus based
Start Date
Apr. 2019
Okt. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date