Read the Official Description

Nanoteknologi er et tværfagligt videnskab basere på fysik, kemi, materialevidenskab og biologi. Disse uafhængige felter er bindes sammen i Nanoteknologi - en ny fagområde på universitetet i Lodz. Dette fagområde tilbydes som de første cyklus studier dvs 3 år med to termer pr et studieår (30 uger studietimer pr år) med engelsk som hovedundersøgelsen sprog. Den alumne profil antager, at en studerende med en bachelorgrad opnået efter endt alle obligatoriske kurser er i stand til at foretage laboratorium / eksperimentelt arbejde inden for nanoteknologi, fysik eller kemi. Han bør også være i stand til at fortsætte sin uddannelse på anden cyklus undersøgelser for at opnå Master of Science grad i ethvert universitet i verden. Under første år en studerende tager kurser, som tillader ham at forstå og beskrive den makroskopiske verden, især de grundlæggende elementer i Fysik og Kemi. En studerende øger også sin viden inden for matematik og statistik. Endelig et kursus om Introduktion til nanoteknologi tillader ham at forstå grundlæggende begreber og terminologi, der anvendes i nano-science. Den viden, der opnås i løbet af teoretiske kurser uddybes gennem praktisk uddannelse, som omfatter fysik og kemi laboratorier. En studerende lærer også, hvordan man analysere og præsentere data. Han tager også en omfattende programmering kursus, som giver ham et solidt grundlag for programmering kurser realiseret i løbet året to.

I løbet af året to en studerende tager kurser, som tillader ham at forstå nano-verden. Han lærer Quantum fysik, fysik og kemi af overflader, Krystallografi og opnår grundlæggende viden om nanostrukturer. Han tager et kursus i Eksperimentelle metoder i nanoscience, hvor han lærer om de metoder ofnanostructures 'karakterisering. Han øger også sin viden inden for matematik, Organisk Kemi og bliver fortrolig med nogle aspekter af biokemi, termodynamik og elektronik. Den viden, der opnås i løbet af teoretiske kurser uddybes under praktiske træning, som omfatter laboratorier inden for nanoteknologi, elektronik, numerisk dataanalyse og data visualisering. I dette år en studerende skaber sin egen nanomaterialer og udøver sin grundlæggende analyse.

Under året tre studerende øger sin viden om nano-verden og lærer om de problemer og praktiske anvendelser af nanomaterialer. Især tager han kurser i halvledere, Modern Electronics, nye 0D, 1D og 2D Materials. Sikkerhed og Sundhed problemer i forbindelse med nanomaterialer håndtering drøftes med den studerende. Han lærer også om økonomiske aspekter af nanoteknologi. Hans matematiske viden udvides med kurset i Beregningsmetoder i nanoscience. Disse kurser er ledsaget af laboratorier nanoteknologi og beregningsmetoder.

Krav

En studentereksamen, en udskrift af registre, der viser de fag / karakterer og et duelighedsbevis i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Lodz »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,500 EUR
Afgiften på 1800 PLN / år gælder for polske og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, ekstra 120 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende af polsk oprindelse undervisningen er reduceret med 50%).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date