Ba i scenekunst

Link Campus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba i scenekunst

Link Campus University

BAGGRUND

I dag er verden af ​​kultur og underholdning giver store muligheder for job. Den Performing ArtsMed sine tre ruter (Performer, filminstruktør, producent), er i stand til at danne de studerende i stand til at arbejde i teater, film, tv, museer, samt til deres egen kulturelle opstart.

SPECIFIKATIONER KURSUS

Den Performing Arts kursus er typisk enestående i Italien, fordi den kombinerer funktionerne i en moderne akademi med en uddannelse på universitetsniveau ranking. Undervisning, ledes af en lærerstab og fagfolk, der har et stærkt forhold til arbejdslivet, der bruger integrerede metoder til teoretiske studier, sprog af showet sammen med praktisk erfaring med workshops og møder med bedste ved figurer af showbusiness. Det giver til de studerende en solid kulturel baggrund og ekspertise inden for områderne skuespil, instruktion og produktion. En særlig opmærksomhed er givet til studiet af engelsk, som er afgørende for skuespillere, filminstruktører og kulturarbejdere, som ønsker at arbejde i det blomstrende produktion marked og international distribution.

Foredrag, workshops og åbne prøver afholdes på Theatre Italien at give studerende mulighed for at konkurrere r med rummet og atmosfæren af ​​en ægte teater.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen