Read the Official Description

Denne bacheloruddannelsen i Games Design & Development (Hons) uddeles af Teesside UniversityBain Games Design og Udvikling grad (Honours) ved University Centre Grimsby vil du lære at lave færdige og publicerbare spil. Disse færdige spil vil indgå i en portefølje, som du vil præsentere til arbejdsgiverne i slutningen af ​​din uddannelse. Programmet er blevet skabt med direkte input fra spilindustrien. Faktisk spurgte vi top gaming rekruttering ledere. Når du ansætter nye folk, hvilken slags spil design og udvikling færdigheder er du? Svarene har fødes direkte ind i strukturen af ​​graden. Den betydelige del af arbejdet er praktisk, med nogle akademiske, kreative og refleksive skrivning.

Der er ingen eksamensopgaver eller prøver - klassificeringen for graden er 100% baseret på afleveret opgaver såsom spil grafik, 3D-modeller eller afsluttede spil og spil niveauer. Programmet ledes og undervist af industrien anerkendt og langt erfarne undervisere - hver med en passion for videospil og for at gøre din student rejse som kreative, informativ og lige så sjovt som muligt.

Graden er udfordrende, varieret og meget givende. Den sidder på forkant med spil uddannelse i Storbritannien. Kurset er godkendt af TIGA, UKIE og vi er en Unreal Academic Partner. Den Universitetscenter Grimsby er også et stiftende medlem af det britiske University Games Syndicate (BUGS) med BA (Hons) Spil Design og Udvikling anerkendt nationalt for sin tilgang til faglige praksis og for sine forbindelser med spilindustrien.

BA (Hons) Spil Design og Udvikling centrale oplysninger:

- Lær og praksis, hvordan du opretter 2D spil grafik med Adobe Photoshop, Illustrator og andre 2D grafiske værktøjer - Udvikle dine 2D tegning færdigheder til at hjælpe dig med at visualisere dine spil og tegn - Design og skabe 3D-modeller og animationer til spil der bruger standard industri software som Autodesk Maya, 3DS Max, Cinema 4D, Blender og SoftImage - Brug vores state of the art motion capture facilitet til at tilføje ekstra realisme til dine 3D figurer og spil - Mød og arbejde med spil branchefolk gennem vores voksende liste af partnere i erhvervslivet - Besøg fra gæst undervisere fra nogle af de britiske top spil udviklere og ledere - Byg komplet spil og niveauer for flere platforme med spil motorer såsom Unity, Unreal, CryEngine og Havok Vision - Arbejde i spil udviklingsteams at producere, projekt- administrere og udgive din egen færdige spil produkter - Lær adræt og SCRUM projektledelse metoder til spiludvikling - Der er ingen eksamensopgaver eller prøver - arbejdet er gradueres gennem praktiske opgaver såsom at gøre spil niveauer eller skabe 3D-modeller - Lavere studieafgifter end næsten alle andre sammenlignelige kurser og højere en -on-én tutor tid - State of the art spil udvikling eqiupment huse i en formål bygget GBP23 millioner Universitetscenter BA (Hons) Spil Design og Udvikling er en forholdsvis nyt program, så vores KIS data endnu ikke vise, hvordan awesome vi virkelig er - men BA (Hons) Spil Design og Udvikling grad på University Centre Grimsby er, hvor de studerende, der ønsker en karriere i spil vælger at udvikle, producere og offentliggøre deres egne spil.

Er du klar til at få dit spil på?

I tråd med den voksende deltagelse korte imidlertid Universitetscenter Grimsby vil også tilskynde ansøgninger fra studerende, der mangler formelle kvalifikationer. Bemærk venligst, at fuld tid adgang til et år med dette kursus skal ske elektronisk via universiteter og højere læreanstalter Indlæggelser Tjeneste (UCAS).

Internationale studerende kræver også en IELTS score på 5,5 i alle områder eller en B2 tilsvarende engelsk kvalifikationer

Hvad vil du lære:

ÅR 1 (niveau 4) - Certifikat iscenesætte Det første år af kurset er designet til at udvikle de centrale færdigheder, som vil fodre direkte ind i alle moduler. Udvikling produktions- metoder, centrale 3D design og udvikling færdigheder, narrative design og udvikling, skabe spil tegn på tværs af forskellige teknologier, identificere og arbejde med platform teknologier og grundlæggende spil programmering. Det første år er bygningen af ​​spildesignere toolkit.

ÅR 2 (Niveau 5) - Diplom iscenesætte Det andet år er der, hvor du sætter de centrale færdigheder fra år ét i arbejdslivet praksis. Anvende og udvikle de nuværende kompetencer på at udvikle spil, samtidig med at bruge de nyere teknologier og programmering metoder på tværs af motorer. Pushing 2D og 3D muligheder for tegn ved hjælp Mocap teknologi indenfor spil produktionens komplekse miljøer, herunder soundscapes og soundtracks og udforske narrative begreber yderligere. Eleverne opfordres til at skabe deres egne spil og arbejde som en del af et spil udvikling studie - forberedelse virkelige verden færdigheder for industrien.

ÅR 3 (niveau 6) - Honours Stage En chance for de studerende til fuldt ud at undersøge mulighederne og bruge de færdigheder, de har lært fra de to foregående år, det sidste år opfordrer de studerende til at arbejde sammen i teams for at producere endelige spil. Gøre deres egne valg på platformen, vil de studerende arbejde på en idé til færdiggørelse begrebet spil udvikling. I forlængelse af dette, vil arbejdet baserede placeringer (afhængig af tilgængelighed) se eleverne sætte deres færdigheder i kraft på arbejdspladsen. Den skriftlige Undersøgelsen vil vise de studerende fuld forståelse af produktion, udvikling og faglige principper, som de har lært og praktiseret.

Hvordan kurset vurderet:

Mens på dette program studerende vil blive vurderet ved hjælp af forskellige metoder: essays / rapporter, tidsskrifter / notesbøger / skitsebøger, individuelle og gruppe præsentationer, praktisk studie arbejde, evaluerende udsagn, visuel analyse mundtligt med udviklingsmæssige undersøgelser og kreative resultater og en afsluttende afhandling.

Beskæftigelse oplysninger:

Efter en vellykket afslutning af denne grad, vil kandidater blive udstyret med den viden og kreative evner til at forfølge en ny karriere, eller rykke et eksisterende på spil design. Spil designere er ansat inden studios; kan anvendes som spil testere og designere; illustratorer; Kort bygherrer; animatorer og meget mere. Produktion spil kan undertiden indebære store projekter og som design og produktionsprocessen indebærer ofte arbejder med en masse andre mennesker, såsom storyboard kunstnere; grafiske designere og script bygherrer.
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University Centre Grimsby »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,500 GBP
årligt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date