Læs den officielle beskrivelse

BA International Business Administration (År 2 & 3) Degree Honours

Kursus starte: Induktion perioden fra oktober 2013; EU og internationale studerende orientering fra September 2013

Dette kursus har til formål at gøre det muligt for dig at udvikle væsentlige forretningsmæssige færdigheder, udføre dem effektivt og dyrke selvtillid og færdigheder i håndteringen aktuelle internationale forretningsmæssige problemstillinger og situationer.


Hvorfor vælge dette kursus?


    • Et eller to års kursus er ideel for alle, der ønsker at følge en international virksomhed karriere omfatter forskellige kulturer

    • Designet til at bygge videre på den viden, du allerede har udviklet i dine studier

    • Disse kurser tegne vigtige forretningsområder sammen i en international sammenhæng


Kurset har et fleksibelt design gør det muligt for eleverne at følge et generelt kursus eller fagspecifikke vej. Afhængigt af dit valg af moduler, du vil opgradere med en BA International Business Administration generel pris eller en BA International Business Administration i en af ​​fire navngivne veje: Finans, ledelse, markedsføring, Human Resource Management eller logistik.

Dette giver dig mulighed for at skræddersy dit kursus, der passer til dine interesser og karriereønsker. Disse kurser er designet specielt til studerende sammenføjning Middlesex University på avanceret niveau.
En central del af dette kursus er den integrerede læring støtte tilbudt at give de studerende mulighed for at maksimere deres potentiale. Denne støtte omfatter workshops om, hvordan du:


    • Brug Engelsk effektivt i dine studier

    • Udvikle effektive business skrivefærdigheder

    • Kommunikere dygtig i både skrift og tale

    • Lær selvstændigt


 
Hvem er dette kursus for?

Det er for dem, der har en bred baggrund i erhvervslivet undersøgelser fra Storbritannien og udlandet, herunder studerende:

    • Med business fundament grader og HNDs

    • Hvem har gennemført et eller to år af en udmærkelse grad i erhvervslivet på en anden institution

    • Med eksamensbeviser toårige eller andre kvalifikationer fra lande uden for Storbritannien


 
Pathway mål


    • Finans. At give de studerende mulighed for at studere finansiering i en global kontekst og lægge fundamentet for en succesfuld karriere.

    • Human Resource Management. At udvikle en forståelse af centrale begreber og ideer, der ligger til grund for human resource management praksis.

    • Management. At udstyre de studerende med de praktiske aspekter af planlægning, organisering, ledende og kontrollerende en virksomhed.

    • Markedsføring. At udvikle en forståelse af de grundlæggende marketing processer og aktuelle tendenser i det internationale erhvervsliv og markedsføring miljø.

    • Logistik. At udvikle en forståelse af de vigtigste værktøjer og teknikker, der anvendes i logistikstyring til at analysere og optimere strukturen i en virksomhed forsyningskæde, og de problemer og muligheder, som logistik og supply chain ledere i erhvervslivet står over for.

Gebyrer


UK / EU studerende er 9.000 £.

Internationale studerende er £ 10.400.


Krav Standard Adgangskrav


Vi normalt kræve dokumentation for, at du har gennemført et tilsvarende Year One og Two af en bachelor business kursus, for eksempel en HND eller fundament grad eller tilsvarende.


Internationale adgangskrav


Vi accepterer hvad der svarer til ovenstående fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.


Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).


Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date