Read the Official Description

Løbende globalisering har øget efterspørgslen efter lederuddannelse med et internationalt perspektiv. De færdigheder, der kræves går ud over den nødvendige specialviden: lederen af ​​morgendagens behov vigtige kvalifikationer såsom internationale hands-on erfaring, interkulturelle kompetencer og bløde færdigheder som tidsstyring, sprogkundskaber, bliver organiseret og effektiv og være dygtige med state-of- the-art it-værktøjer.

Desuden udfordringerne fra den globale ledelse opkald til personer, som ikke kun er mobil, fleksibel og troværdig, men også styret af etiske principper og socialt ansvar. I vores International Business Management grad program, vi forberede dig til at opfylde disse krav.

International Business Management Kursets indhold

International Business Management bacheloruddannelse starter giver en solid business uddannelse i de første tre semestre, om grundlaget for mere avancerede studier og praktisk erfaring. Næste, du gå videre til centrale kurser som marketing, finansiering, menneskelige ressourcer og produktionsstyring, også dækker beslægtede områder som erhvervs- og arbejdsret eller økonomi.

Senere i programmet, kan du specialisere gennem valgfag, vælge fra:

  • Advanced Finance
  • Avanceret Marketing
  • Business Support Systems
  • Avanceret Human Resource Management
  • Kommunikation og Media Management
  • statskundskab

Real-verden relevans

To tre-måneders praktikophold, en af ​​dem i udlandet, er integreret i uddannelsen. Her kan du overføre teoretisk viden, få praktisk erfaring og opbygge et værdifuldt netværk af kontakter. De praktikophold også hjælpe med at guide din fremtid akademiske og professionelle karriere. Praktikophold kan være afsluttet i multinationale selskaber samt små og mellemstore virksomheder, i dit hjemland og i udlandet.

I foredrag og seminarer, vil du ofte have mulighed for at overføre teoretisk viden gennem praktisk anvendelse. For eksempel i Project Management modulet ikke kun vil du lære om projektledelse metoder og værktøjer, vil du også arbejde på konkrete projekter med partnere i praktiske øvelser. I Entrepreneurship modul vil du udvikle en forretningsplan, så du kan starte en virksomhed, og i Business Simulation spil du vil styre en mellemstor virksomhed som en del af et team.

International Focus

Programmet ledsages af intensiv sprogundervisning i erhvervslivet engelsk og et andet valgfag sprog (tysk, fransk, spansk eller kinesisk). Under et semester i udlandet, kan du forbedre din sprogkundskaber og styrke dine interkulturelle kompetencer. Vi tilbyder et bredt udvalg af mere end 50 partner universiteter i 20 lande - New York, San Diego og Sydney er i øjeblikket de mest populære destinationer for vores International Business Management studerende.

Bløde færdigheder og personlig udvikling

Moderne ledelse kræver et godt afrundet personlighed og beherskelse af væsentlige bløde færdigheder. International Business Management program vil give dig mulighed for at erhverve færdigheder i offentlige taler og præsentationer, lederskab, effektiv teamwork og konflikthåndtering. Sammen med kurser, der dækker standard software, tilbyder vi også kurser i SAP og SPSS.

Vi anerkender også, at social ansvarlighed, god regeringsførelse og bæredygtig praksis er en integreret del af en langsigtet lønsomhed og sundhed i et selskab, og vi vil give dig mulighed for at behandle disse spørgsmål i integrerede seminarer.

Curriculum

baibm01

Graduation

Efter en vellykket afslutning af det treårige program vil du opgradere med en Bachelor of Arts (BA).

Karriere Muligheder for International Business Management kandidater

Der er en række muligheder for dem, der søger en karriere i den private sektor efter sin eksamen fra EBC Hochschule. En mulighed er at deltage i et trainee-program i en stor virksomhed. Nogle kandidater foretrækker at gå direkte ind i en specialafdeling, såsom Marketing eller Finance.

Følgende virksomheder og sektorer har vist sig at give særligt attraktive muligheder:

  • store multinationale selskaber
  • små og mellemstore virksomheder med en stærk international fodaftryk
  • management konsulentvirksomheder og revisionsfirmaer

Nogle kandidater også blive iværksættere og starte deres egen virksomhed efter endt uddannelse, for eksempel, den ene baseret på forretningsidéen, de udviklede i Business Plan Development modul. Start-up Consulting center på EBC Hochschule understøtter studerende og kandidater i sådanne ventures.

En anden mulighed er at fortsætte din faglige uddannelse med en kandidatuddannelse, enten umiddelbart efter en vellykket afslutning af International Business Management-program, eller efter et par års erhvervserfaring. Længere ned linjen, en anden mulighed er at få en doktorgrad, især hvis dit mål er at have en akademisk karriere.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- Prisen varierer lidt på campusser
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date