BA internationale undersøgelser

West Virginia State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA internationale undersøgelser

West Virginia State University

Den Bachelor of Arts i International Studies er et tværfagligt grad program designet til at forberede de studerende til det multikulturelle globale landsby, vi lever i. I en moderne verden med stigende indbyrdes afhængighed og hurtige forandringer, behovet er kritisk. Viden om verden udvider sindet, udfordrer tidligere fordomme og begrænsninger, og fremmer en forståelse af forskellige samfund og kulturer.

Kursusbeskrivelser

Ints 210 Introduktion til Internationale Studier (3 kredit timer)

Kurset trækker på historien, antropologi, politologi, sociologi og litteratur. Den fokuserer på måder at se på verden, en undersøgelse af spørgsmål, der opstår, når vi forsøger at studere verden fra et internationalt perspektiv. Det er i høj grad et kursus om, hvem vi er som individer: hvordan vi passer ind i "globale samfund" som enkeltpersoner, institutioner, grupper af folk, samfund, netværk og nationer; hvad er vores vigtigste bekymringer; og som definerer og styrer alt dette.

Ints 250 Mangfoldighed i Africana Studies (3 kredit timer)

Dette kursus udforsker de levede erfaringer hos grupper, der er forbundet til det afrikanske diaspora i en kompleks verden i forandring. Den undersøger, hvordan den afrikanske tilstedeværelse har påvirket livet, kultur og historie i vores multikulturelle verden. Mens Kurset fokuserer på personer af afrikansk afstamning i Amerika og andre dele af verden, det giver en vis diskussion af forskellige grupper af ikke-afrikansk afstamning, og hvordan de har måttet affinde sig med deres tilstedeværelse. Dette kursus gennemgår historiske og aktuelle emner. (Kan erstatte GED 200).

Ints 399 Særlige emner i Internationale Studier (3 kredit timer)

Hvad enten som et særligt emne kursus på campus, en undersøgelse i udlandet erfaring, eller en uafhængig undersøgelse, vil dette selvfølgelig bruge oplæsninger, foredrag, gruppeaktiviteter, rejser og hands-on erfaringer, der vil flytte eleven langs en rejse, der ser emnet fra et globalt perspektiv. Således erklærede søger kurset at sætte en studerende til at udvikle en bedre forståelse af forskellige fagområder, fx kultur, identitet, sprog, økonomi, kommunikation, set gennem en global prisme.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Charleston, West Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Charleston, West Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen