Read the Official Description

Specialiseringer / Majors:

  • Erhvervskommunikation - media informatik Kandidater med en viden om kommunikationssystemer i samfundet og de vigtigste institutioner kommunikation og medier, kan opfylde sociale rolle mægler, har mange karrieremuligheder. for dem, der ser deres fremtid i kommunikation og medier sektor, denne grad er et ideelt valg.

Kurset

Det BA-uddannelse i Kommunikation og Media Sciences tilbyder en bred tilgang til de metoder, kanaler og institutioner for social og massekommunikation og giver de studerende en uddannelsesprofil, der kombinerer dybdegående intellektuelle og praktiske kommunikative kompetencer med et solidt kendskab i samfundsvidenskab. Specialist muligheder er erhvervskommunikation og medier informatik. Eleverne lærer at arbejde med de grundlæggende aspekter og principper, der er tilsluttet kommunikation og medier, hvordan at danne og udtrykke deres tanker effektivt i overensstemmelse med de grundlæggende teorier og opfattelser af den sociale kommunikation og hvordan man kommunikerer information, arguements og analyser til professionelle og ikke -professionel publikum ved brug af moderne værktøjer for kommunikationsmæssige teknologier.

Grunde til at vælge vores kommunikation og medier Sciences BA kursus:

  • Få grundig forståelse af de kommunikationsprocesser i menneskelige samfund, de vigtigste funktioner, fortolkninger og metoder til kommunikation;
  • Udvikle gode kommunikationsmæssige færdigheder, som er afgørende i det daglige erhvervslivet;
  • Erhverve grundlag af de praktiske medier teknologisk viden ved brug af det høje niveau af kommunikationsteknologi infrastruktur (TV-studie, radiostation, medier laboratorier) i vores campus;
  • Benyt lejligheden til at studere i et multikulturelt miljø.

Fremtidsudsigter:

Kommunikation er den globale udfordring af det tredje årtusinde. Styrkelsen af ​​kommunikations- og medieeksperter betyder, at udsigterne til studerende efter endt uddannelse er fremragende og omfatter en bred vifte af erhverv: redaktør eller direktør for radio- og tv-programmer, journalist, online journalist, webdesigner, tovholder på et fjernsyn eller radio-program , medier tekniker, leder af public relations, marketing og marketingafdeling kommunikation, leder eller kollega af et kommunikationsfirma, etc.

Indhold og struktur:

Under deres studier kandidater er forpligtet til at tage op til 180 point, hvert semester i alt 30 point.

Der er seks centrale moduler i hver af de første tre semestre.

De centrale moduler i det første år er taget hovedsageligt fra inden for samfundsvidenskab, kommunikationsevner og kommunikationsmæssige teoretisk viden.

Andet år moduler indføre regulering og de specifikke områder af kommunikation, og starten af ​​valgfag og moduler af specialisering forlænger både teoretisk og praktisk viden om de studerende i forhold til det store udvalgt af dem: business kommunikation eller medier informatik.

I de sidste to semestre studerende er forpligtet til at erhverve viden af ​​modulerne i deres valgte specialisering og for at opnå deres endelige grad projekter og skrive deres speciale.

Forberedende kursus:

Det forberedende kursus er designet til at hjælpe eleverne til at udvikle og styrke deres færdigheder, der er nødvendige for en vellykket forfølge grad undersøgelser på vores college i engelsk. Programmet varer to semestre (1 akademisk år) og tilbyder intensiv træning i sprogstudier (standard og professionel engelsk, ungarsk), interkulturelle kompetencer og kommunikation, faglige forberedende kurser.

Core moduler: engelsk, lytteforståelse, ungarsk, Grundlæggende om ESP i Management, Interkulturel kommunikation, projektledelse, Forberedende Kurser i Informatik, Kommunikation og Ledelse.

Avancement til Bachelor Course

Alle de studerende, der opfylder kravene (f.eks erhverve point) af forberedende kursus kan automatisk begynde deres første semester af kommunikations- og medievidenskab på College of Dunaújváros.

Kommunikation og Medier Sciences BA

Year One

Core moduler:. Kommunikation Skill Development I., Menneske og Samfund I., Offentlig Administration og Business Law, History of Society, Menneske og Samfund II, Introduktion til Social Science research, Social History for Kommunikation og medier, Social Kommunikation, Væsentlige funktioner og fortolkninger af Kommunikation, Væsentlige Field og værktøjer for kommunikation, informatik, kommunikation Skill Development II.

År To

Core moduler: Kommunikation og medier Dynamics, Menneske og Samfund III, Professional Sprog, regulering af kommunikation og medier, kommunikationsvanskeligheder, specifikke områder Medier og Kommunikation..

Option moduler / Valgfag, moduler af specialer (Erhvervskommunikation og Medier Informatik) / Majors.

År Tre

Option moduler / Valgfag, Moduler af specialer (Business Kommunikation og Medier Informatik) / Majors, Thesis Project.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Dunaújváros »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
3,550 EUR
årligt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date