ba kommunikation studier

Vesalius College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

ba kommunikation studier

Vesalius College

BA Communication Studies

BA i Kommunikation fokuserer på 2 nøgleområder, nemlig politik og erhvervsliv, og indeholder kurser i massekommunikation, erhvervskommunikation, politisk kommunikation, interkulturel kommunikation og film. Eleverne lærer af erfarne fagfolk via gæsteforelæsere fra medieorganisationer og internationale virksomheder, og de få praktisk erfaring takket være praktik program, som er uvurderlig i at tillade dem at hurtigt at udvikle og operere inden for et professionelt miljø.


Karrieremulighederne

Hos Vesalius College, forbereder vi vores kommunikation studerende til en karriere i forskellige organisationer, herunder politiske institutioner, virksomheder og medier konglomerater.Ved afslutningen af ​​bacheloruddannelsen, er kandidater fra Communications store godt forberedt til at studere eller arbejde som medie praktiserende læger, forfattere (radio, tv, biograf og web), eller organisatoriske talsmænd i forskellige områder såsom public relations, lobbyisme, reklame , marketing og kommunikation. Kandidater kan stræbe at spille en ledende rolle i kommunikationsafdelingen af ​​politiske institutioner, lobbyisme virksomheder, medier virksomheder og selskaber.

Vesalius kandidater kan fortsætte deres postgraduate studier inden for en lang række områder, herunder kommunikation, ledelse, ledelse, markedsføring, PR, journalistik, medier ledelse, business, og menneskelige ressourcer. Vores kandidater, der hovedfag i kommunikation har gennemført studier i en række prestigefyldte universiteter, herunder Georgetown University i Washington, DC, London School of Economics, University of Edinburgh, Boston University, Kent University og Vrije Universiteit Brussel (VUB).Gradsstruktur

For at fuldende bachelorgrad i Kommunikation Studies på Vesalius College, et minimum af 180 ECTS er påkrævet. De fleste studerende gennemfører den intense og stringent studieprogram inden for 3 år for adgang til kollegiet. Eleverne opfordres også til at fuldføre en Study Abroad semester på et af vores partner universiteter i udlandet og tage en praktikplads via vores prestigefyldte praktikplads program.

180-ECTS Uddannelsen er opdelt i flere forskellige krav. Eleverne starter som regel med kernen pensum, et sæt af kurser, der udvikler de relevante færdigheder, viden og evner afgørende for akademiets karakteristiske program bachelor uddannelse.

Ud over de centrale pensum, tager eleverne større krav kurser. Blandt de udbudte kurser på Vesalius College, specielt en række understrege kommunikationen inden for forretningsudvikling, mens andre fokuserer på politik.

At give de studerende mulighed for at udvikle områder af personlig og professionel interesse, Vesalius College kræver også afslutningen af ​​større valgfag og frie valgfag. Studerende kan også vælge at gennemføre en mindre, uanset deres major. Men for at opnå den "Minor 'klassifikation, skal de studerende følge alle fire kurser inden for denne Minor.

Slutstenen Kurset udbydes i løbet af sidste halvår af en elevs store og giver en uvurderlig mulighed for at gøre fuld brug af alle de centrale læringsmål at fakultetet forventer de studerende at have vundet i store. Studerende har mulighed for at arbejde under ledelse af en rådgiver på en udvidet forskningsemne i Kommunikation. Dette forbereder dem til uafhængig forskning på ph.d.-niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Belgien - Brussels
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Belgien - Brussels
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen