Read the Official Description

Dine karrieremuligheder i den private sektor

Du nyder numre? Du tror ligesom en iværksætter? Du ønsker at flytte og opnå noget i dit liv? Din karriere med fremtid venter på dig: Som kandidat i studiet styrer du får de bedste karrieremuligheder i industri-, handels- og servicevirksomheder. På grund af den praktiske uddannelse med internationalt anerkendt kvalifikation, du er godt forberedt til deres fremtidige karriere.

Videnskab, praksis og Personlig pleje: Vores tre nøgler til succes

Science-to-date, deltagelse i praktisk forskning - som giver SRH University of Economics og medier Calw i små grupper. For personlig service, til vores fremragende faciliteter giver professorer og lektorer.

Din professionelle perspektiv: Karriere i Controlling

Lederne af fremtidens bliver nødt til at gøre mere og mere tværgående emner: viden er ikke længere nok - her sat kurserne i SRH University of Economics og medier Calw til: tværfagligt, læring projekt, interaktiv undervisning, intensiv kontrol af fakultetet, små grupper læring - stor succes.

Således udstyret venter opgaver med at kontrollere og ledelse på jer, der er til lederroller i erhvervslivet og samfundet for dig snart. Det nyetablerede program "Styring" er grundlaget for succes for din faglige udvikling inden for styring, regnskab, finans, intern revision og corporate governance.

Vores hands-on træning med internationalt anerkendt kvalifikation betydelige muligheder på arbejdsmarkedet.

Vores undersøgelse: En af en slags!

Forretningen uddannelsen med fokus på kontrollerende lægger særlig vægt på de generelle business management og den interne og eksterne regnskab. Allerede i det første trimester er der en briefing i at kontrollere. Efter afslutningen af ​​praktikperioden, en yderligere formation fokus foregår skiftevis i et af følgende valgfag: - Finansiel Controlling - HR management - Forskning og Project Controlling - Dette giver mulighed for specialisering i det pågældende område og forbedrer dine karrieremuligheder i ind i industri, handel og Tjenester eller rådgivning eller forskningsinstitutter.

Hvem ønsker at være en leder i Controlling i morgen skal kunne analysere mere end tal: Tænk strategisk, netværksbaseret planlægning, business management overvågning succes, for at bruge kommunikation dygtigt styre medarbejdere, styre projekter. Alt, hvad du vil lære i undersøgelsen ved SRH University of Economics og medier Calw.

Være på forkant med andre ansøgere: Søg din unikke profil

Muligheden af ​​fokus dannelse i finansiering, menneskelige ressourcer, forsknings- eller projektområde at bestemme din studieforløb efter din smag og dine karriereønsker selv - denne unikke valg af dit studie fokuserer giver dig den konkurrencefordel!

Hvilket kursus indhold er dækket?

Styring og corporate governance, regnskab, business administration, beskatning, økonomi, informationsteknologi, jura, sprog, bløde færdigheder.

Områder af kandidater

  • Industrielle virksomheder (medium eller Group Company) - Trading Company - servicevirksomheder (. inkl Vejledning) - institutioner (f.eks foreninger, forskningsinstitutioner) - Revisorer - Forskningsområder

Samarbejde i at kontrollere fremstillingen af ​​forretningsmæssige beslutninger

  • Deltagelse i regnskab og finansiering - Oprettelse og analyse af regnskaber i overensstemmelse med nationale og internationale regnskabsstandarder - Deltagelse i Corporate Management - evaluering af virksomheder - Business Consulting - deltagelse i interne eller eksterne revisorer
Program taught in:
Tysk

See 3 more programs offered by SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw »

This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
40 måneder
Fuldtid
Price
600 EUR
per måned. Der er en én gang registreringsgebyr på 300 euro.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date