Read the Official Description

Kvalifikationer til Effektiv Kommunikation

Interesseret i en karriere med fokus på kommunikation inden for marketing og event management og public relations?

Med dette program, vi kvalificere hurtigt og praktisk til en karriere i mediebranchen eller i virksomheder med intensiv kommunikation både internt og eksternt.

Tjen med os kommunikation orienteret ekspertise: Ud over business indhold fokus for kurset præsentation, sprog, public relations, journalistik eller retorik. Media-teknologi og design hæve din profil ud.

Små grupper, individuel opmærksomhed og dedikerede professorer og lektorer med praktisk viden sikrer optimale undersøgelse.

Fordel af fremragende service

Vores universitet indført i 2008 for første gang kriterierne i Center for Videregående Uddannelse Udvikling (CHE). Mindre end 40 medieskoler vi rangeret i CHE ranking i "Media / Kommunikation og Journalistik" 1. plads i pleje, 2. plads på den praktiske relevans og 4. plads i undersøgelsen organisationen.

Vores koncept for din succes

Kurset udstyrer dig med de færdigheder, der kræver håndtering af grænseflader medier og kommunikation. Med en kombination af forelæsninger, seminarer og "case studies", giver vi dig den nødvendige viden nyttig, omfattende og holdbar.

Uddannelsens opbygning og indhold dækker alle områder af kompetence erhvervet fra: Fields of arbejde i medievirksomheder i den kommercielle sektor eller i markedsføring, events, samt i product management, PR afdelinger og mellemstore virksomheder.

Denne undersøgelse du kvalificere hurtigt og praktisk til en karriere inden for ledelse i både medievirksomheder og i alle virksomheder med kommunikationsaktiviteter, både internt og eksternt.

Formålet med kurset er at de studerende tilegner sig en bred, anvendelsesorienteret, business management og kommunikation-orienteret viden, der er baseret på videnskabelige og praktiske viden, metoder og procedurer.

Kurset giver kerneområdet en omfattende business management, kommunikation orienteret ekspertise, suppleret med design, teknologisk og branchespecifik viden om nogen form for virksomhedernes kommunikation. Til de færdigheder til at være i stand til at formidle forvaltningen af ​​grænsefladerne mellem medier, kommunikation, forretning og skatteret nyttig, omfattende og vedvarende, tilbydes en kombination af forelæsninger, seminarer og "case studies".

Kurset omfatter den femte og 6. Fig. En praktisk trimester af studier over seks måneder til at anvende den lærde viden til at uddybe og præcisere der banede vejen for den videre tilegnelse af viden.

Dine fordele:

  • Undersøgelse design og indhold dækker alle områder af kompetence jobbeskrivelse.
  • En kombination af forelæsninger, seminarer og "case studies" bringe viden og praksis på linje.
  • Rummelig grad ved trimester og et kursus på internationalt system standard (kredit pointsystem).
  • Vi tager vores tid! Individuel støtte og venlig atmosfære støtte indlæringen succes.
  • En Koorperation med SRH fjernbetjening gymnasiet Riedlingen en ændring i ens fjernundervisning program til enhver tid, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og tilpasning til din personlige situation.

Hvilket kursus indhold er dækket?

Generelle principper (sprog, videnskabeligt arbejde / læring og arbejdsteknikker, kvantitative metoder, tale / præsentation), Medievidenskab, Media Design, Media I (generelle principper business administration, økonomi, jura), Media II (Management), Media Technology.

Områder i kandidater

Programmet giver adgang til alle de brancher, hvor kombinationen af ​​forretning og kommunikation er nødvendig. Fra små og mellemstore virksomheder til store selskaber, ejer-styret agentur for internet start, fra teknik til verdens førende it-virksomheder i de færdigheder af kandidater af programmet er påkrævet.

Den intensive træning i business administration, økonomi, omkostningsskøn og kontrol, og oprettelse af virksomheder gør det muligt for vores kandidater godt for en uafhængig Tätigkeit- der kan være kommercielle, kreativt, kommunikative eller er karakteriseret ved tjenester.

Forskningsområder

  • marketingafdelinger - salgsafdelinger - event ministerier eller styrelser - public relations afdelinger - intern strøm og eksterne kommunikation - reklamebureauer og design studios - Forlag - medievirksomheder
Program taught in:
Tysk

See 3 more programs offered by SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw »

This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
600 EUR
per måned. Der er en én gang registreringsgebyr på 300 euro.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date