Read the Official Description

Leder du efter et springbræt til at gå ind i den internationale mode, luksus eller detailhandlen? De har passion for emnet og ønsker udviklingen og tendenser i morgen for at forme?

Nu lægge fundamentet for en international karriere med Bachelorkursus "Fashion, Luksus & Retail Management" og tage det første skridt til din fremtidige forvaltning position på områder som forretningsudvikling (strategi), marketing, indkøb, salg, og produkt og indsamling ledelse.

Hvad kan du forvente?

Mode og luksusvarer er i vid udstrækning bestemt af dynamik og internationalitet. Brands er ikke bare produktnavnet, men "Mærker", overbringe følelsen af ​​liv og ånd. Den tekniske udvikling, som i logistik, nye distributionskanaler med e- eller m-handel, demografiske forandringer og nye strategier for profilering sikre hurtig skiftende markedsforhold strukturer og forbrugeradfærd.

Gennem gradvis integration af markederne, profileringen i den internationale konkurrence er endnu mere udfordrende. opstår innovative tilgange distributionskanaler fusionere, differentiering og efterspørgsel orientering bliver stadig vigtigere.

Af disse grunde er det at bortskaffe særlig relevans tværfaglig indsats og problemløsning færdigheder, branchekendskab og personlige kompetencer til at starte en professionel karriere med succes. Kurset "Fashion, Luksus & Retail Management" tager disse bevægelser i markedet og baner gennem fold-og industri-specifikke emner portefølje, levering af Soft & kommunikationsevner og den stærke sprog fokus optimalt på disse udfordringer.

"Vi værner om din KARRIERE"

Fashion, Luksus & Retail Management

BWL begrundet, internationalt med industrien fokus

Dine fordele et overblik:

 • Individuel støtte af professorer med mange års brancheerfaring: Vi opfordrer dig!
 • Permanent praktisk erfaring med at bruge integrerede studie praktikophold, praktiske projekter, workshops, foredrag på campus og udflugter
 • Studieophold i udlandet, praktik og to udenlandske forberede ideelle forberedelse til den internationale industri miljø
 • Partner universiteter i mode hovedstæder i verden
 • Afsluttende praktik tilbyder de bedste betingelser for en praktisk speciale i virksomheden og et erhverv direkte
 • 210 point giver optimale betingelser for at modtage en efterfølgende kandidatuddannelse
 • NYHED NU:! Fordybning prioriteter Sales & Retail eller Indkøb & Sourcing

Indhold »Fashion, Luksus & Retail Management"

The Fashion Management Studies »Fashion, Luksus & Retail Management" er opdelt i tre fagområder. De er trænet inden for områderne økonomi, industri-specifikke business management og færdigheder, fremmedsprog, metode, team og konflikthåndtering, ledelse og projektledelse.

Den bachelor merkantile uddannelser giver med begivenheder som introduktion til Business, mikro og makroøkonomi, markedsføring, Managerial Accounting, International Management, Ansvarlig Ledelse og Entrepreneurship lyd økonomi færdigheder.

Derudover er der branchespecifikke uddannelse af mode management studier i arrangementer mode historie & sociologi, Fashion Køb & Merchandising, materiale videnskab og forarbejdning, fundamentals af markedet for luksusvarer, brand management i mode og luksusvarer industri, handel markedsføring, Cross Channel Management og International Marketing og International Retailing igen og suppleres som fra første semester din virksomhed viden til bredere kendskab til branchen.

. 5 Semester kan du vælge mellem to valgfag Salg & Retail eller Indkøb & Sourcing at hæve din profil. Ligesom resten af ​​begivenhederne. 5 Semester de vigtigste emner bliver undervist på engelsk.

Fra den første forelæsning EBC Fashion Management Studies er ledsaget af to kurser i fremmedsprog - engelsk og et andet fremmedsprog (italiensk, spansk eller fransk). At opbygge EBC studerende at meget godt kendskab til fremmedsprog, de har brug for at studere i udlandet, praktik i udlandet og for at imødekomme den internationale arbejdsmiljø.

Praksis-orienteret og internationale undersøgelser ledelse

Mens han studerede i udlandet, du ikke kun konsolidere kendskab til fremmedsprog fra den intensive sprogundervisning af EBC studier, men samtidig erhverve interkulturelle kompetencer, lære landet og kulturen at kende og gøre værdifulde kontakter. De mest populære partneruniversiteter FLRM studerende er i øjeblikket den Mod'Art Paris, Berkeley College NY eller UCSC Milano. Andre universiteter for at studere i udlandet er ØK Paris, European Business School i Madrid (EBS Madrid), Griffith College, Dublin, Haute Ecole Libre Mosane, sol, LIM College, New York, Regents University, London, Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT), Melbourne, Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) og University of East London.

I to praktikophold skal du kontakte din teoretiske og tekniske viden i virksomheden.

Den første praktik efter studier tager til udlandet også sted i udlandet. Den anden placering er i Tranfersemester og tilbyder gode muligheder for at skrive den efterfølgende Bachelor afhandling i samarbejde med en virksomhed. Overførslen semester forbereder intensivt for overgangen til arbejde.

Specialiseringer i studiet

Efter opholdet i udlandet EBC studerende specialisere sig i 5. og 6. semester på et motiv. Vi tilbyder følgende specialiseringer:

 • Salg & Retail (Trend Analysis, Engros Salg Ledelse, Detailsalg Management, Kategori Ledelse & Visual Merchandising)
 • Indkøb & Sourcing (Product Development & Trends, Indkøb Processer & Methods, Sourcing & Leverandørstyring, International Negotiation)

Curriculum

Fashioncu01

Graduation

På en vellykket afslutning af syv semester EBC undersøgelser eksamen for en Bachelor of Arts (BA) finder sted.

perspektiver

Kandidater fra EBC Hochschule der ønsker at fortsætte med at studere for hendes bachelorgrad, har mulighed for at erhverve inden for et par semestre på andre universiteter flere regnskaber og dermed bedre at kvalificere sig til en succesfuld karriere i den fri økonomi. Dette omfatter, men en kandidatgrad (MA). Under bachelorgrad praktiske primært, kandidatuddannelsen giver supplerende videnskabelig viden. Med bacheloruddannelsen på EBC University kan du nå 210 point.

Den "Fashion, Luksus & Retail Studies" forbereder dig ikke kun for indrejse i selvstændig virksomhed eller rådgivning, men også for indrejse i forskellige områder af mode industri, luksusvarer industrien eller for at indtaste handel fronten, som i:

 • Marketing
 • Salg
 • købe
 • Produkt og Samling Management
 • Forretningsudvikling
Program taught in:
Tysk

See 4 more programs offered by EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- Studieafgifter: 675/720 € per måned
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date