Ba non-profit ledelse

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba non-profit ledelse

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

Moderne Management for Nonprofit Virksomheder

Kurset Nonprofit Management giver professionel forvaltning for den offentlige sektor og non-profit organisationer. Kurset sigter mod at studerende til at vise deres egen professionelle perspektiv. Så giv denne undersøgelse kompetence i ledelse af virksomheder, institutioner og initiativer offentlige og frivillige sociale organisationer og private non-profit virksomheder.

programmer

For gennemførelsen af ​​programmet

De ændrede sociale udvikling har konsekvenser for organisationer på sundhedsområdet og sociale tjenester. Udfordringerne interagerer med regionale, nationale og internationale processer. Disse processer kan ikke undslippe de sundhedsmæssige og sociale økonomi; Derfor tager det op flere og flere aktier iværksætterånd, markedsmæssige, baseret på økonomiske processer, der handler. Ledere i nonprofit organisationer skal have både de sociale og økonomiske udvikling i betragtning, denne analyse klart vurdere klart at beslutte iværksætter sikker i lyset af strategiske og normative antagelser. At forme processerne i markedet og for at gøre det brugbart for den sociale organisation kræver kompetente og ansvarlige medarbejdere.

Anvendelsen af ​​vigtige forretningsdata, styre med effektiv styring, design af processer gennem business planlægning og budgettering, samt beslutningstagning og lederevner er færdigheder, der nu forventes af alle ledere.

Den Acre University Berlin dedikeret til disse opgaver og spørgsmål i undervisning, forskning, udvikling og uddannelse særlig opmærksomhed.

kvalifikation

Fonde, sociale institutioner og organisationer (f.eks. B. klubber, daginstitutioner, ungdomscentre, offentlige institutioner og forvaltninger) har brug for højt kvalificerede Nachmanagementkräfte. Disse organisationer konkurrerer - med hinanden, til fagfolk og til finansiering og finansiering. Specifikke ledelsesmæssige færdigheder er afgørende for at opfylde målene i deres organisation offentlig interesse. En kandidat / i for ledelse i nonprofit organisationer du er til at finde bæredygtige løsninger, som de forskellige ledelsesmæssige spørgsmål. Den bacheloruddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med NPO partnere fra videnskab og praksis. Dette samarbejde er en række oplysninger for at øge uddannelsesbehov ledere og interne organisatoriske konsulenter giver.

perspektiver

Bacheloruddannelsen unikt kvalificeret til ledelsesmæssige opgaver i den tredje sektor og offentlige organisationer. Da en bred business uddannelse på bachelorniveau er gjort, vellykkede kandidater er også en kandidatgrad i økonomi eller relaterede emner åbent.

overblik Modul og undersøgelse kursus

Målsætninger, prioriteter

Programmet viser dig til din egen professionelle perspektiv. Så giv denne undersøgelse kompetence i ledelse af virksomheder, institutioner og initiativer offentlige og frivillige sociale organisationer og private non-profit virksomheder.

 • Organisatorisk og ledelsesmæssig beslutning for nonprofit sektor,
 • Personale Ledelse og udvikling i NPO organisationer, Mangfoldighedsledelse
 • Proces og Projektledelse, Forandringsledelse
 • NPO Økonomistyring og Controlling, Regnskabsanalyse
 • Kvalitetsstyring og overvågning,
 • Marketing for NPO s, Social Marketing
 • Corporate og skatteret lov for almennyttige organisationer,
 • Socialøkonomi og socialpolitik
 • ydeevne rettigheder
 • Strategisk Nonprofit Management
 • Økonomi og etik, forretningsetik, lederskab
 • Hvis det er nødvendigt, international orientering: International Law og Global Governance, lovgivning & Human Resources, international beskatning og Regnskab, udviklingssamarbejde.

Du kan også købe høring ekspertise, som er nødvendig for erhvervslivet og organisatorisk rådgivning.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Tysk
Akkon Hochschule der Humanwissenschaften
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen