Ba på spansk

Cardinal Stritch University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba på spansk

Cardinal Stritch University

Institut for Sprog tilbyder en Bachelor of Arts grad i spansk. Målsætningerne for sprogstudier er at give de studerende mulighed for at kommunikere effektivt gennem udvikling af færdigheder i: forståelse, tale, læse og skrive sproget og at forstå og værdsætte værdierne af kulturer og livsanskuelser, som er forskellige fra deres egne.

Fremmedsprog undersøgelse øger elevernes bevidsthed om deres egne værdier og overbevisninger. Klasser i litteratur og civilisation sætte de studerende med de mesterværker i den fremmede kultur. Når koordineret med studier i andre afdelinger, vil de store tilfredsstille studerende med vidt forskellige karrieremål: arbejder i international business, jura, eller industrien; udfører statens tjeneste; undervisning i elementære eller gymnasier; fortsatte sprogstudier i forskerskolen; arbejder for museer; gør forskning i originale sprog; tjener i turistindustrien; arbejder i sundhedsvæsenet eller social serviceerhverv.

Grad Krav

  • Program Credits: 34
  • Nødvendig Kurser
    201, 202, 203, 204 eller 205, 306, 309, 310, 330 eller 331, 345.401 og andre øvre division kurser (300 eller 400) til at nå 34 point. Traditionelle spanske majors er tilladt at tage en højst to af kurserne specielt designet til Tolkning Certificate eller mindre i Oversættelse; disse kurser er: SPN 334, 335, 340, 341, og 350.
  • Nødvendig Medhjælper Kurser: none

yderligere information

Nogle krævede kurser for de store vil blive afsluttet i udlandet. En fordybelse oplevelse (SPN 310) er nødvendig for en major. Nogle krævede kurser for de store kan gennemføres i udlandet, hvis den studerende vælger at studere i et spansktalende land, men vil blive krævet godkendelse af chiar. Den sekundære Undervisning Major kræver 307.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
- $ 14,106 per semester
Information
Deadline
Locations
USA - Milwaukee, Wisconsin
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Milwaukee, Wisconsin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen