Ba psykologi

West Virginia State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba psykologi

West Virginia State University

Som psykologi er en stadig mere teknisk område, programmet bestræber sig på at udvide computerfaciliteter og øge muligheder for studerende at få nødvendige erfaring på dette område. Kurserne vil fortsat blive opdateret for at afspejle nye oplysninger, navnlig i de biologiske områder af disciplin. Andre områder, herunder inden for samfundsvidenskab, socialt arbejde og pleje, vil fortsætte med at drage fordel af den ekspertise, psykologi som den vedrører deres discipliner.

Vores program fortsætter med at tiltrække kvalitet studerende gennem sine kvalificerede instruktører, udfordrende baner og moderne faciliteter. Vores lille fakultet-til-elev-forholdet bidrager til en intim læring atmosfære, der fremmes af en gruppe af dedikerede, tilgængelig fakultet. Klasser er bekvemt planlagt til at rumme de mange forskellige elever, at vores program tiltrækker. Den West Virginia State University psykologi program vil fortsætte sine bestræbelser på at yde ordentlig instruktion, på alle niveauer, til dem, der søger vores viden, rådgivning og vejledning.

Kursusbeskrivelser

Bemærk: Alle kurser er 3 kredit timer, medmindre andet er angivet.

PSYC 151. Generelt Psykologi - En generel undersøgelse af principper, teorier og områder af psykologi med fokus på anvendelse. (Kursus er designet til studerende, der ønsker at få en større forståelse af menneskelig adfærd, både adaptive og nonadaptive.) Forudsætning: berettigelse til ENGL 101.

PSYC 175. Psykologi som profession (1 kredit time) - En oversigt over psykologi som en bachelor større, samt en introduktion til post-studentereksamen uddannelses- og karrieremuligheder i marken. Forudsætning: PSYC 151, berettigelse til ENG 101.

Psyc 200. Statistik for samfundsvidenskaberne (4 kredit timer) - En grundlæggende kursus designet til at undervise de store statistiske begreber, procedurer, teknikker og fortolkninger til begyndelsen studerende i de adfærdsmæssige videnskaber. Der lægges vægt på anvendelse frem for teori. Forudsætning: Afslutning af MATH 120 eller 111.

PSYC 207. psykologiske justering - Dynamics, udvikling og problemer med menneskelig tilpasning med vægt på den normale personlighed. Forudsætning: PSYC 151.

PSYC 215. EF Mental Health - Introduktion til begreberne mental sundhed og primær forebyggelse med vægt på virkningen af ​​sociale systemer om mental sundhed og ydeevne. Forudsætning: PSYC 151 eller tilladelse fra instruktør.

Psyc 245. kønsroller - Dette kursus gennemgår kønsroller fra et køns- og psykosocial perspektiv. Den største effekt af kønsroller og sex rolle forventninger på store områder af psykosociale funktion vil blive undersøgt. Forudsætning: PSYC 151.

PSYC 290. Levetid Udviklingspsykologi - En undersøgelse af de store teorier, forskning og metoder til levetid udviklingspsykologi. Forudsætning: PSYC 151. (Tidligere PSYC 411)

PSYC 300. Social Psychology - Kortlægning af teorier og beviser vedrørende sociale påvirkninger på adfærd. Forudsætning: PSYC 151.

PSYC 301. prøvninger og målinger - Teori om psykologisk testning: vægt på statistik over test konstruktion, pålidelighed og gyldighed. Inkluderer en kritisk evaluering af de mere almindelige intelligens, præstation, aptitude, interesse, og personlighedstests. Forudsætning: PSYC 151 & 200.

PSYC 303. Fysiologisk Psykologi - En undersøgelse af de fysiologiske og neuroanatomiske mekanismer bag menneskelig adfærd. Forudsætning: PSYC 151 & 200; junior stående eller tilladelse fra instruktør.

Psyc 305. Intermediate Behavioral Statistics - Procedurer dataanalyse og multivariat forskningsdesign. Emnerne omfatter variansanalyse, flere regressionsanalyse, enkel diskriminant funktion, faktoranalyse og computerprogram. Forudsætning: PSYC 200 og tilladelse fra instruktør.

PSYC 306. Health Psychology - Dette kursus er designet til at introducere de studerende til området for sundhed psykologi og adfærdsmæssige medicin; at skitsere de grundlæggende aktiviteter af kliniske sundhed psykologer; og at give en forståelse af topografi sygdom og sygdom i det enogtyvende århundrede. De førende dødsårsager på verdensplan og i USA vil blive undersøgt, samt risikofaktorer for disse sygdomme. Studerende vil også få mulighed for at udforske deres individuelle sundhedstilstand og starte på rejsen til en sundere livsstil. Forudsætning: Junior status og tilladelse fra instruktør.

PSYC 307. Forensic Psychology - Dette kursus vil give de studerende et overblik over den rolle, psykologer spille i det strafferetlige system. Kursus emner vil omfatte psykologiske faktorer i civile og straffesager, kriminelle profilering, forhør, kompetence til at stå rettergang, sindssyge forsvar, risikovurdering, og pålideligheden af ​​øjenvidneberetninger. Forudsætning: PSYC 151

PSYC 308. Psykologi of Human Forskelle - Undersøgelse af alder, køn og miljømæssige påvirkninger af individuelle forskelle. Kurset vil også omfatte forskning og teori beskæftiger sig med samspillet mellem gener og miljø i udviklingen af ​​individuelle forskelle. Forudsætning: PSYC 151 og 200.

PSYC 309. Motivation og følelser - Klassiske og nutidige teorier om motivation og følelser. Omfatter undersøgelse af grundlæggende menneskelige biologiske, sociale og affiliative motiver, og forbindelsen mellem disse motiver til at følelsesmæssige tilstande. Forudsætning: PSYC 151 og 200.

PSYC 310. læring og hukommelse - Dette kursus indebærer en undersøgelse af de grundlæggende principper for at lære teori og arten, struktur og processer i den menneskelige hukommelse. Forudsætning: PSYC 151 & 200 eller tilladelse fra instruktør.

PSYC 312. Arbejds- og organisationspsykologi - Dette kursus indebærer anvendelse af psykologiske principper navnlig af systemer og organisationer for at adfærd i industri-, erhvervs- og ledelsesmæssige miljøer. Forudsætning: PSYC 151, 200 og junior stående eller tilladelse fra instruktør. (Tidligere PSYC 208)

PSYC 315. Historie og systemer for Psykologi - En gennemgang af historien om psykologi, herunder en undersøgelse af de filosofiske og videnskabelige fortilfælde af moderne psykologi. Forudsætning: Junior eller Senior stående.

PSYC 320. Sensation og Perception - Dette kursus omfatter en undersøgelse af strukturen og funktionen af ​​de store sansesystemer og deres forhold til grundlæggende og komplekse perceptuelle processer. Forudsætning: PSYC 151 & 200.

PSYC 321-322. Specielle problemer i Psykologi (1-3 kredit timer) - selvstændigt arbejde på et særligt problem med ethvert medlem af psykologi fakultet. Kun for de store selskaber. Forudsætning: Junior stående i psykologi og tilladelse fra instruktør og formand for afdelingen. (Højst 6 timer kan optjenes.)

PSYC 325. Sammenlignende Behavior - En gennemgang af de forskellige virkninger af evolution, struktur og fysiologi på begge medfødte og lærde aspekter af dyrs og menneskers adfærd. Forudsætning: tilladelse fra instruktør.

PSYC 330. Special Topic Seminar (1-3 kredit timer) - seminarer om særlige emner af psykologisk interesse vil blive ydet for store selskaber og de øvrige olieselskaber, som bestemt ved behov og tilgængeligheden af ​​personale. Emnerne vil omfatte titler som: The Psychology of Women, parapsykologi, menneskelige Sexual Behavior, race Forskelle, psykologi af Aggression, humanistisk psykologi, adfærd Ændring, og psykologi i strafferetsplejen majors. Forudsætning: Junior eller Senior stående og tilladelse fra instruktør.

PSYC 335. Unormal Psykologi - Dette kursus er en undersøgelse af ætiologi, klassificering og behandlinger af unormal adfærd. Forudsætning: PSYC 151 og tilladelse fra instruktør.

PSYC 335H unormale psykologi Honors - Dette kursus er designet til at introducere de studerende til sondringen mellem normal og unormal adfærd, det nuværende klassifikationssystem for psykopatologi, principper for vurdering og adfærdsmæssige karakteristika for de mest almindelige psykiske lidelser. Studerende vil også foretage en litteraturgennemgang på et godkendt emne og fremlægge et papir skrevet i American Psychological Association (APA) stil. Forudsætning: Psykologi 151, tilladelse fra instruktør og optagelse til og deltagelse i æresbevisninger program.

PSYC 340. Klinisk Psykologi - Kursus er designet til at introducere de studerende til de begreber, metoder og profession for Klinisk Psykologi. Fokus er på faglige problemstillinger, evaluering og diagnostiske teknikker og metoder til terapeutisk intervention. Forudsætning: PSYC 151 og tilladelse fra instruktør.

Psyc 390. Research Methods (4 kredit timer) - Dette kursus omfatter en intensiv undersøgelse af anvendelsen af ​​forskningsmetoder i psykologi. Yderligere emner omfatter etik, effektiv bibliotek udnyttelse, faglig skrivning og mundtlige oplæg. Studerende udtænke individuelle forskningsprojekter til udvikling nødvendige færdigheder på disse områder. Forudsætning: Junior stående, PSYC 151, 175, 200, og 2 andre Psyc klasser. (Tidligere PSYC 205)

PSYC 398. Klinisk Field Experience i psykologi - Placering af kvalificerede øverste niveau studerende i lokale mental sundhed agenturer / hospitaler med henblik på overvåget observation og klinisk tjeneste levering står mål med den studerendes uddannelsesniveau. Studerende vil inkorporere og integrere viden og færdigheder opnået i kursusaktiviteter i anvendte situationer. Kan gentages til maksimalt 6 kredit timer. Forudsætning: 30 timer optjent, med et minimum af 9 kredit timer i Psykologi; PSYC 335 eller 340; minimum kumulative GPA på 2,75; eller tilladelse fra instruktør.

PSYC 400. Barndom Psykopatologi - Dette kursus er en undersøgelse af ætiologi, klassificering og behandlinger af unormal adfærd i barndommen og ungdommen. Forudsætning: PSYC151.

PSYC 401. Psykologi af personlighed - Undersøgelse af klassisk og moderne teorier om personlighed, herunder relevant forskning. Forudsætning: PSYC 151 og junior stående eller tilladelse fra instruktør.

PSYC 412. Senior Seminar - En capstone kursus designet til at forberede psykologi majors for beskæftigelse og / eller ph.d.-uddannelse i disciplinen. Der lægges vægt på de færdigheder, som er afgørende for den praksis, psykologi, såsom skriftlig og mundtlig kommunikation, bibliotek udnyttelse og udvidelse af videnbasen. Opgaver omfatter færdiggørelsen af ​​en skriftlig senior afhandling, mundtligt forsvar af samme, og en samlet prøve på baggrund kurser allerede er afsluttet. Forudsætning: PSYC 151, 175, 200, 315, 390, og senior stående.

PSYC 412H. Senior Seminar Honors - En capstone kursus designet til at forberede psykologi majors for beskæftigelse og / eller ph.d.-uddannelse i disciplinen. Der lægges vægt på de færdigheder, som er afgørende for den praksis, psykologi, såsom skriftlig og mundtlig kommunikation, bibliotek udnyttelse og udvidelse af videnbasen. Opgaver omfatter færdiggørelsen af ​​en skriftlig senior afhandling, mundtligt forsvar af samme, og en samlet prøve på baggrund kurser allerede er afsluttet. Senior Seminar Honors kræver ære studerende til at engagere sig i et kreativt samarbejde mentorskab med den udpegede fakultet til færdiggørelse af alle dele af senior afhandling. Denne kreative element kan involvere forskellige faglige aspekter af psykologi såsom produktion af forskning. Denne ekstra hædersbevisninger kursus krav vil kræve yderligere 20% mere kursusaktiviteter end Psykologi 412 at opfylde æresbevisninger kravene i dette kursus. Forudsætning: Psykologi 151, 175, 200, 315, 390, senior stående og optagelse til og deltagelse i Honors Program.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Charleston, West Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Charleston, West Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen