Ba statskundskab

West Virginia State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba statskundskab

West Virginia State University

Velkommen til Statskundskab programWest Virginia State University. Vi er stolte af at prale tre unikke aspekter til vores program, nemlig vores højt kvalificerede fakultet, vores nærhed til State Capital - den Polestar af statslige og lokale myndigheder, og vores elevcentreret tilgang til studentereksamen uddannelse.

Vores program supplerer WVSU institutionelle mission, vision: "... at opfylde behovene for økonomisk udvikling i regionen gennem innovativ undervisning og anvendt forskning." Afdelingen er indbegrebet af jord-tilskud institution mission; Det bygger på universitetets overordnede prioriteringer for offentlige og samfundstjeneste. Vi er et program for "livslang lærende", der udvikler "menneskelige evner til integritet, medfølelse og medborgerskab." Desuden, vores program gør det muligt for kandidater til at nå ind i deres samfund med et nyt færdigheder-sæt, der øger deres evne til at berige disse samfund og personer bebor dem.

Den Statskundskab Institut har mange ekstraordinære studerende, der gør store ting. Mange af disse studerende er bogstaveligt talt letter i WVSU bestræbelser på at udvikle "menneskelige kapacitet til integritet, medfølelse og medborgerskab. "Vores studerende er ved at nå ind i deres samfund med viden, færdigheder og evner til at bringe berigelse til dem, der holder dem.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Charleston, West Virginia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Charleston, West Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen