Ba TESOL

Siam Technology College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba TESOL

Siam Technology College

BA TESOL

  • I BA TESOL program, vil du tjene en internationalt anerkendt BA i TESOL + Diplomer i sprog Acquisition, Fonologi, morfologi og syntaks og TESOL Metode
  • Undersøgelse og bor i den smukke og majestætiske, Thailand
  • Med en mulig 1 år visum, når du tilmelder dig et helt år af klasser
  • Ikke-refunderes registreringsgebyr på 5.000 baht om året
  • 5000 baht årligt administrationsgebyr på den dato, du oprindeligt registreret
  • Betal kun en meget overkommelig gebyr
  • Priser: 1000 Bath pr kredit (120 point)

Ingen Degree? Du er ikke alene. Vi har haft over 250 lærere deltage i BA TESOL program i løbet af de sidste tre år, på grund af skolerne løbende forventer lærere til at have flere kvalifikationer. Arbejde, tjener og endda få en grad, fra Siam Technology College, fuldt akkrediteret af det thailandske undervisningsministerium. Ansøg nu, og bedre dit liv for fremtiden ved at tjene en BA i TESOL gennem Siam Technology College.

Kurser Ledige

Fall Semester: aug til dec Teaching Reading Information techonology i den digitale tidsalder Introduktion til Lingvistik English II (APA) English Grammar Classroom Management Undervisning lytte og tale engelsk Sprogundervisning Metode Praktik Undervisning Skrivning Vil du undervise i Thailand, men ingen grad? Udnyt vores gratis Job Henvisning Assistance og tjene så du lærer. Vi har forbindelser med mange skoler søger gode lærere, med eller uden grader. De fleste indfødte-talende udenlandske lærere i Thailand tjener mellem 35.000 og 50.000 baht pr måned. Vær opmærksom på, at selv om tusindvis af lærere i øjeblikket undervise i engelsk i Thailand uden en grad, det er teknisk ulovligt at undervise i engelsk uden en ikke-B visum og arbejdstilladelse.

Allerede undervisning i Thailand uden en grad? Hold arbejde (og tjene)! Du skal deltage i kun 30 uger af klasse over en treårig periode for at færdiggøre din uddannelse, alle i løbet traditionelle skole ferieperioder. Og med et ED visum, spare dig al den tid og penge tidligere brugt på visum kørsler.

BA TESOL

Gebyrer:

De samlede udgifter til programmet er 1.000 baht pr kredit, eller 120.000 baht, over tre år. Der er også en ikke refunderes 5.000 gebyr baht registrering.

  • Ikke-refunderes registreringsgebyr på 5.000 baht
  • 5000 baht årligt administrationsgebyr på den dato, du oprindeligt registreret

Vil denne grad accepteres internationalt? Ja, Siam Technology College, som et universitet akkrediteret af det thailandske undervisningsministerium og Rådets for Videregående Uddannelser er på UNESCOs liste over internationale universiteter, og derfor accepteret i hele verden som en legitim grad.

UNESCO Portal til anerkendte videregående uddannelsesinstitutioner

http://www.unesco.org/new/en/education/resources/unesco-portal-to-recognized-higher-education-institutions

Må jeg få noget ferie tid? Som vi har nævnt ovenfor, vil vi have klasser for 14 uger om året. Hvis du ønsker at fuldføre den grad i 3 år skal du deltage 10 ugers undervisning om året, og de andre kurser, der er anført. Men datoerne for fremmøde er ganske fleksible. Du kan vælge at studere i mere end tre år er dette op til dig.

Siam Technology College er stolt over at have en sand globale samfund lige her på vores vigtigste campus. Vores internationale Programmer bachelorer i øjeblikket repræsenterer 25 forskellige nationaliteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
3,367 USD
Anslået værdi i dollar. Der er også en ikke refunderes 5.000 baht registreringsafgift
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Teach English Overseas get your BA TESOL in Thailand