Read the Official Description

Beliggende i Bangkok, Thailand, Thongsook Akademiets international Bachelor of Arts i Engelskundervisning til taler andre sprog sigter mod at udvikle kvalificerede engelsk sproglærere på alle niveauer. Det giver nye og nuværende lærere i engelsk på viden og færdigheder i at undervise effektivt og maksimere sprogindlæring ved hjælp af de nyeste metoder og teorier.

TC

UNDERSØGELSE TIMES

Vores kurser bliver undervist på campus og tilbydes på hverdage og weekender med fleksibiliteten i at deltage i kollegiet under Academic semester pauser. Studerende er forpligtet til at opfylde de 45 timer ansigt til ansigt undervisningsdeltagelse, som indebærer deltagelse i undervisningen, præsentationer, gruppe-arbejde, projekter, i klasse forskning, felt-ture, midtvejs- og afsluttende eksamener samt en litteraturgennemgang forskning papir.

KURSUS STRUKTUR

Den fulde Kurset består af 120 point. Eleverne får lov til at registrere op til 51 credits pr skoleår.

TC

kursusbeskrivelser

Engelsk I

Dette modul ser på engelskkundskaber i form af at lytte, tale, og læsning og skrivning, udtale, engelsk i dagligdagen og brugen af ​​ordbøger. Vi vil også se på engelsk grammatik og formsprog inden afsnit og forstå de vigtigste ideer til at lytte og læse.

Thai for Kommunikation

Dette modul vil give et overblik over principperne for kommunikation og færdigheder, der kræves for at læse, lytte, tale og skrive Thai effektivt. Vi vil også se på princippet om ideer, samtaler og diskussioner og foredrag med diskretion. Dette omfatter også analyse og forståelse af ideer, hvordan man kan sammenfatte dem, og principperne for at skrive business brev og rapporter, træningsmetoder og give seminarer effektivt.

Introduktion til informationsteknologi

Dette modul omfatter grundlæggende kendskab til computere og informationsteknologi. Dette dækker komponenter og funktioner i hardware, software og multimedie-teknologi. Funktionerne af internettet, hvordan det anvendes til information forskning, samt e-mail og tekstbehandlingsprogrammer.

Den Filosofi af Suffiency Økonomi

Dette modul ser specifikt på den thailandske økonomi, dens udvikling og hvilke virkninger denne udvikling har haft. Vi vil se på årsagerne bag filosofien om en tilstrækkelig økonomi, og hvordan den kan anvendes til enkeltpersoner, samfund, institutioner og landet som helhed. Dette omfatter også en undersøgelse af de kongelige projekter.

Eastern vestlige civilisation

Her tager vi et kig på udviklingen og civilisationer den østlige og vestlige verdener og forskellene i udviklingen i politik, samfund og uddannelse. Vi vil studere de begivenheder, der har påvirket ideer, kunst, historie, filosofi, religion, videnskab, musik og litteratur for at sammenligne, hvordan de forskellige kulturer har påvirket livet i fortid og nutid.

Etik og Life

Dette er et kig på betydningen og vigtigheden af ​​moral. Dette modul ser på studiet af værdien af ​​moral og dens forskellige synspunkter, såsom den buddhistiske moral som vejledning for livet og løse sociale situationer. Vi vil se på de tidligere og nuværende udsigt over moral og hvordan den kan udvikles af en person til at hjælpe med at leve et lykkeligt liv.

sociolingvistik

Dette modul bugter, hvordan sproget vedrører samfundet. Vi vil se på forholdet mellem samfund og sprog (såsom tosprogethed og sprog skift) og den politiske og kulturelle virkninger af engelsk sprogundervisning på verdensplan.

Forståelse Læring og Undervisning

Dette kursus er en introduktion til, hvad det betyder at observere, se og få mening ud af læring i pædagogiske miljøer. Det anmoder deltagerne til at analysere, hvad der sker i disse miljøer (læring og undervisning, studerendes interaktioner, lærer-elev relationer, etc.) og tager konkret handling baseret på denne analyse.

Uddannelsesforskning

Begreberne forskning metoder og pædagogiske forskningsområde, identifikation af problemstilling, forskningsprocessen, forskning design, forskning analyse, fortolkning, sammenfatter resultater og drage konklusioner, rapport forskning og evaluering forskning, herunder forslag forskning practicum.

sproglig udvikling

Dette er en undersøgelse af sociolingvistiske og Psykolingvistik aspekter af første og anden sprogindlæring og specifik forskning i erhvervelse af sprog.

Forskning Paper: Sprogtilegnelse

Dette er en akademisk forskning papir, ca 8-15 sider, som skal dække de væsentlige aspekter af sprogtilegnelse. Dette bør en se tilbage på den nyere historie andetsprogstilegnelse teori og i øjeblikket anerkendt teori og metode.

Introduktion til Statistik

De principper og grundlæggende begreber bruge statistik som et analyseværktøj til data, tendenser, sandsynlighed, og parametre, samt hypotetiske test for hjælp, variable og nøgletal.

English II

Dette modul vil udvide og udvikle teorier forbundet i den engelske I

Law and Society

Her vil vi se på juridiske processer, retshåndhævelse, juridiske forhindringer mod forandringer og social udvikling. Vi vil se på forholdet mellem lov og sociale faktorer såsom politiske og økonomiske forhold, familie, arv, uddannelse, sport fritid, folkesundhed og medier.

Introduktion til Lingvistik

En introduktion til studiet af sproget. Dette dækker dens struktur, historie, opkøb, variabilitet og neurologiske grundlag.

Menneskelig vækst og læring

Dette kursus gennemgår den fulde levetid fakta, principper og begreber i relation til den sekventielle udvikling af menneskelig læring; typer og principper for læring og instruktions-design.

engelsk grammatik

Dette er en historisk gennemgang af tilgang og specifikke rolle af den engelske grammatik system i ESL klasseværelset. Vi vil også se på de store syntaktiske mønstre af engelsk, og hvordan de påvirker den måde, vi danner sætninger. Vi vil også se på de store syntaktiske mønstre af engelsk, og hvordan de påvirker vi danner sætninger.

Introduktion til TESOL

Dette giver en grundlæggende er undervisning i engelsk som andet sprog. Dette omfatter pædagogiske færdigheder, de udfordringer ESL lærende og den løbende faglige udvikling. Uddannelse studerende med et ønske om at undervise i USA offentlige skole system vil også finde denne modul meget gavnligt.

Undervisning lytte og tale

Her vil vi se på de principper, procedurer og nødvendige materialer til at undervise i engelsk lytte og tale færdigheder til elever i engelsk som andetsprog.

Undervisning Reading

Dette modul ser på de principper, procedurer og nødvendige materialer til at undervise i engelsk læsning dygtighed til elever i engelsk som andetsprog.

Undervisning Skrivning

Her vil vi se på de principper, procedurer og nødvendige materialer til undervisning engelsk skrivefærdigheder til elever i engelsk som andetsprog.

fonologi

Alle aspekter af fonetik og fonologi undersøges i dette modul. Dette omfatter udtale og den måde lyde dannes, tryk, rytme og intonation. Alle vil blive anvendt i lærings- og undervisningssituationer.

TESOL Ordforråd

Her vil vi se på de principper, procedurer og nødvendige materialer til at undervise i engelsk ordforråd til elever i engelsk som andetsprog.

Student Undervisning (Reflective Journals)

Eleverne bliver bedt om at udfylde tidsskrifter af deres erfaring med undervisning i flere uger. Hver uge feedback vil blive ydet, og forventes at blive implementeret i deres følgende uger undervisning.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Thongsook College »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date