Read the Official Description

Turistindustrien er verdens i vækst og også hændelser har etableret sig som oplevelsesorienteret begivenhed konceptet i kultur, sport, turisme og erhvervslivet. Instrumenterne er en uundværlig del af en moderne marketing kommunikation. Den Bachelor Degree Program "Tourism & Event Management" engagerer impulser og muligheder, der opstår fra et samspil mellem disse to vækstmarkeder, og giver de studerende med EBC Hochschule en afbalanceret og moden pensum af begge discipliner. Kursets indhold er på linje med de nuværende krav og jobprofiler for turisme og aktivitetscentre industri, såsom dem af Federation of Direct Business Communications (FAMAB / FME) og den tyske Selskab for Turisme Studies (DGT) er blevet udarbejdet til uddannelse.

Program Indhold »Tourism & Event Management"

Ud over den bachelor business uddannelse, der tilbyder uddannelsen "Turisme & Event Management", er turisme og event management program udvidet med brede emner fra turisme og begivenhed industrien. Forelæsninger som bl.a. "International Turisme Geografi", "mega begivenheder i turisme og event marketing," eller "Case Study: oplevelsesorienteret tema verdener" samt turisme og event rådgivning projekter, en integreret del af den tredje og fjerde Semester er, forberede de studerende på EBC Hochschule fra starten i front på ledende lederstillinger i turisme og begivenhed industrien.

Denne internationale Tourismusmanagement- og Event Management kursus er ledsaget af to kurser i fremmedsprog så tidligt som den første uge - som er den ene engelske og den anden valgte andet sprog (fransk, spansk eller kinesisk). At opbygge vores elever i en meget god sprogkundskaber, de har brug for praktikken og studere i udlandet.

Praksis-orienteret og internationale undersøgelser ledelse

er integreret i begivenheden og turisme management studier efter. 2 og fjerde Semester et nationalt og internationalt praktikophold, hvor de studerende i EBC Hochschule kan anvende deres faglige interesser i forskellige virksomheder og afdelinger, før de vælger deres store emne i undersøgelsen. Dette letter beslutningsprocessen for en specialisering og bringer værdifuld erfaring med dem, forberede dem til den kommende karriere. I undersøgelsen kurset "Turisme & Event Management" til hotelkæder, eventbureauer, virksomheder tilbyder (Kommunikationsafdelingen), luftfartsselskaber, krydstogtselskaber samt politiske og kulturelle institutioner og foreninger som praktikplads partner.

I den efterfølgende studier i udlandet ikke kun de udenlandske sprogkundskaber den intensive sprogundervisning EBC styrkes, men vores studerende får interkulturelle kompetencer, lære landet og kulturen at kende og gøre værdifulde kontakter. De mest populære partneruniversiteter for turisme og event-undersøgelsen er det James Cook University i Townsville / Cairns, European Business School i Dublin, Prince of Songkla University i Thailand og ESC La Rochelle i Frankrig. Samlet, men kan vores EBC studerende vælge mellem mere end 50 partneruniversiteter.

Specialiseringer i turisme og event management

Tilbage fra udlandet, 6. semester aktier udover almindelige begivenheder i de to specialiseringer i Tourism Management og Event Management:

 • Avanceret Tourism Management
  (Carrier Management, E-handel i turisme, fysisk planlægning i turisme)
 • Avanceret Event Management
  (Cultural ved sociale arrangementer, Trade Fair, Exhibition and Congress Management, Branded Environments)

Curriculum

tourism01

Graduation

På en vellykket afslutning af det treårige undersøgelse EBC eksamen for en Bachelor of Arts (BA) finder sted.

perspektiver

Med BA i at studere Turisme & Event Management job i forskellige virksomheder, agenturer, organisationer og institutioner kan findes. De områder omfatter:

 • rejsearrangørerne
 • Luftfartsselskaber, lufthavne
 • Cruise selskaber
 • Hoteller, Ferie Klubber
 • Turistorganisationer på destinationer
 • Foreninger i turisme
 • Udstilling og kongrescentre, udstilling organisationer
 • eventbureauer
 • Marketing, kommunikation, begivenheder afdelinger i
 • selskab
 • PR-bureauer
 • sponsorerne
 • Indgående agenturer
 • kulturinstitutioner
 • politiske institutioner
 • Sociale institutioner
Program taught in:
Tysk

See 4 more programs offered by EBC Hochschule - University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
- Prisen varierer lidt på campusser
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date