Læs den officielle beskrivelse

BA Business Management (Supply Chain Management) Honours

Kursus starte: Induktion perioden fra oktober 2013; Internationale studerende orientering fra September 2013


Vores Supply Chain Management kursus udforsker de faktorer, der bidrager til virksomhedens succes, især ledelsens rolle. Vi lægger vægt på anvendelsen af ​​modeller og teknikker, der er nødvendige for at opnå en bedre præstation i erhvervsorganisationer. Du vil udvikle din analyse og planlægning færdigheder og yderligere dig evne til at løse forretningsmæssige og ledelsesmæssige problemer.


Dette kursus vil give dig en solid forankring i supply chain management teori og hvordan man anvender denne teori til forvaltningen af ​​forsyningskæder i en bred vifte af sektorer og miljøer. Du vil lære at kommunikere overbevisende, anvender it til at forbedre din personlige produktivitet og indsamle, analysere og kritisk fortolke data.


I det første år af dette kursus, vil du studere emner specifikt vedrører forretning og forvaltning; udforske organisatorisk adfærd, driftsstyring og erhvervsklimaet.
Under dit andet og tredje år vil fokus for kurset skifte til supply chain management og du vil studere moduler, herunder strategisk ledelse, drift og indkøb og sourcing.


Du vil også få mulighed for at foretage et forskningsprojekt med fokus på et centralt område for forskning inden for en supply chain management kontekst, der bygger på den viden og de færdigheder, du har fået i hele resten af ​​kurset.

Faglig anerkendelse Dette kursus er anerkendt af Chartered Management Institute og på en vellykket gennemførelse af kurset vil du være associeret medlem af CMI. Når du har fået relevant erhvervserfaring kan du opgradere til et fuldgyldigt medlem.
Professionelle netværk på Middlesex vi kan tilbyde dig en voksende alumnenetværk, der forbinder forretning og forvaltning studerende med tidligere elever, der har gået på at etablere en vellykket karriere.Gebyrer


UK / EU-studerende £ 9.000 per år af fuldtidsstudie


Internationale studerende £ 10.400 om året af fuldtidsstudie Bemærk, at der er ingen ekstra gebyrer til at betale, hvis du vælger at tage et år lange praktikophold mellem år to og tre.Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på minimum 260 UCAS toldmæssige point, plus GCSE matematik og engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra ansøgere uden formelle kvalifikationer er velkomne.


Internationale adgangskrav


Vi accepterer svarer til britiske adgangskrav fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).


Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date