Ba. (Hons) management turisme

British University Vietnam

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba. (Hons) management turisme

British University Vietnam

IMG

Grader tildeles af Staffordshire University

BA (Hons) Tourism Management pris anerkender integrerede karakter af erhvervslivet og turismen kræver studerende til at forstå den kontekst, natur, rolle og betydning af turisme funktioner i erhvervslivet og andre indstillinger.

Dette gør det muligt studerende til at erhverve en klar forståelse af center turismens rolle i erhvervslivet og i indstillingen bredere bæredygtighed. Studerende vil blive opfordret til at udvikle veldokumenterede, logiske og integrerede løsninger på mangesidede problemer i usikre og dynamiske sammenhænge.

Denne pris tilbyder også de studerende en erhvervsrelevant grad, som vil gøre det muligt for dem at blive operationelt effektive i en lederstilling i både turisme og andre service organisationer.

Karriere udsigten: Kandidater vil nyde en bred vifte af karrieremuligheder inden for erhvervsliv og turisme såsom: business rejsekonsulenter, konference- og arrangører, drift og sociale ledelse medier, turisme planlægning og udvikling.

British University Vietnam (BUV) er stolt af at være den første og eneste uddannelsesinstitution i Vietnam for at tilbyde omfattende business grader fra Staffordshire University. Staffordshire University samarbejder tæt med BUV i form af at forvalte og kontrollere kvaliteten af ​​undervisningen, kursusindhold og et omfattende fælles online bibliotek for at bringe vores studerende en ægte UK lærerig oplevelse. Studerende, der afslutter graden tildeles et internationalt anerkendt Bachelor of Art Degree fra.

Adgangskrav

  • 17 år og derover - Afsluttet År 12 (eller tilsvarende) og opnået tilfredsstillende engelsk sprog med IELTS score på 6.0+ (hver komponent skal score minimum 5.5 - En pass i en University Foundation år eller britisk University Vietnam giver mulighed for direkte adgang til kvalifikationer hvor en studerende har opfyldt nedenstående krav eller tilsvarende, og være gået mindst en af ​​følgende muligheder: - 2 fag på Advance GCE a-niveau - et adgangspunkt program vedtaget på det krævede QAA- anerkendte standard for indrejse til videregående uddannelser o International Baccalaureate eksamensbevis med mindst 24 point

Stipendier

HKH Prins Andrew legat

04 Full-privattimer HKH Prins Andrew stipendier til BUV tildeles hvert år en værdi af over VND 700.000.000 og andre delvise stipendier er til rådighed for high-forlader skolen.

De awardees er udvalgt på baggrund af en kombination af tidligere akademiske præstationer, relevant erfaring af fællesskab arbejde og potentiale til at blive ledere i den offentlige sektor, erhvervslivet og den akademiske verden. Stipendiet Programmet er opkaldt efter et medlem af britiske kongefamilie - Prins Andrew af Storbritannien, UK.

Præsidentens Stipendier og Dean stipendier

Hver Scholarship er værd op til 50% af BUV bachelor År 1 studieafgift (og betinget legat til År 2 & 3 basere på elevernes undersøgelse resultat).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • English (UK)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen