Ba. (Hons) marketing management

British University Vietnam

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba. (Hons) marketing management

British University Vietnam

IMG

Grader tildeles af Staffordshire University

Den nuværende erhvervsklima er stærkt orienteret mod veluddannede og effektive markedsføring personale. BA (Hons) Marketing Management award, blev skabt som et resultat af efterspørgslen fra arbejdsgiverne for kandidater med praktiske markedsføring færdigheder, understøttet af en forståelse af den bredere økonomiske rammer, enten i forbindelse med handels-, industri-, erhvervs- eller offentlige organisationer . Kurset er designet til at udstyre dig med de færdigheder og viden til at give dig et forspring i din karriere i markedsføring og understøttes af en stor gruppe af specialiserede marketing og business vejledere med stærke bånd til The Chartered Institute of Marketing.

Undersøgelse det øvrige erhvervsliv og juridiske miljø, den rolle, markedsføring inden for dette miljø, og hvordan forskellige aspekter af en organisation gået sammen om at betjene markedet.

Sigte mod mere specialiserede undersøgelse af markedsføring og hvordan marketing specialister tilføre værdi til organisationen gennem forståelse af kunderne.

Sigt mod færdigheder og viden til at starte en karriere inden for følgende områder: salg, reklame, public relations, brand management, detailhandel og generel ledelse.

British University Vietnam (BUV) er stolt af at være den første og eneste uddannelsesinstitution i Vietnam for at tilbyde omfattende business grader fra Staffordshire University. Staffordshire University samarbejder tæt med BUV i form af at forvalte og kontrollere kvaliteten af ​​undervisningen, kursusindhold og et omfattende fælles online bibliotek for at bringe vores studerende en ægte UK lærerig oplevelse. Studerende, der afslutter graden tildeles et internationalt anerkendt Bachelor of Art Degree fra.

Adgangskrav

  • 17 år og derover - Afsluttet År 12 (eller tilsvarende) og opnået tilfredsstillende engelsk sprog med IELTS score på 6.0+ (hver komponent skal score minimum 5.5 - En pass i en University Foundation år eller britisk University Vietnam giver mulighed for direkte adgang til kvalifikationer hvor en studerende har opfyldt nedenstående krav eller tilsvarende, og være gået mindst en af ​​følgende muligheder: - 2 fag på Advance GCE a-niveau - et adgangspunkt program vedtaget på det krævede QAA- anerkendte standard for indrejse til videregående uddannelser o International Baccalaureate eksamensbevis med mindst 24 point

Stipendier

HKH Prins Andrew legat

04 Full-privattimer HKH Prins Andrew stipendier til BUV tildeles hvert år en værdi af over VND 700.000.000 og andre delvise stipendier er til rådighed for high-forlader skolen.

De awardees er udvalgt på baggrund af en kombination af tidligere akademiske præstationer, relevant erfaring af fællesskab arbejde og potentiale til at blive ledere i den offentlige sektor, erhvervslivet og den akademiske verden. Stipendiet Programmet er opkaldt efter et medlem af britiske kongefamilie - Prins Andrew af Storbritannien, UK.

Præsidentens Stipendier og Dean stipendier

Hver Scholarship er værd op til 50% af BUV bachelor År 1 studieafgift (og betinget legat til År 2 & 3 basere på elevernes undersøgelse resultat).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • English (UK)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen