Read the Official Description

Bachelor (Hons) i Socialt Arbejde og Social Administration

Den Bachelor i Socialt Arbejde og Social Administration (BSWSA) Program tilbyder en 4-årig bachelor faglig uddannelse for at forberede socialrådgivere, sociale administratorer og socialpolitiske beslutningstagere, der er afsat og dedikeret til forbedring af menneskers vilkår, samfundsmæssige miljøer og subjektive velvære.

Anvende viden om samfundsvidenskab afledt disciplinerne antropologi, sociologi, psykologi, økologi, økonomi, politik, filosofi, juridiske undersøgelser og videnskabelig forskning, er vi forpligtet til kvalitet, interaktiv, fællesskab tilsluttet og evidensbaseret undervisning.

Kandidater vil blive udstyret med den faglige viden, færdigheder og værdier samt den tillid og kompetencer til at mødes med de udfordringer, som de hurtige sociale og økonomiske forandringer i Kina og andre dele af verden.

Som socialt arbejde er stammer fra Vesten er vi fuldt ud klar over behovet for indfødte uddannelse og samtidig opretholde et globalt perspektiv.

BSWSA101

Curriculum

Dette er en fuldtids-program, der fører til graden af ​​Bachelor of Social Work og Social Administration (Honours). Studerende er forpligtet til at gennemføre 132 uniits indenfor pensum struktur som følger:

BSWSACurriculumStructure

* For flere detaljer henvises til http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karriereudsigter

Socialt Arbejde og Social Administration: en rivende udvikling erhverv i Kina

I processen med at konstruere et stabilt, harmonisk samfund for trivsel af hendes borgere, Kina er i stor efterspørgsel efter arbejdstagere professionelt uddannede sociale og sociale administratorer, og det er sikkert, at den karriere udsigten for vores kandidater er meget lovende. Jobmuligheder i Kina i 2006, blev en politisk erklæring udsendt på den 6. nationalkongres af det 16. Kinas Kommunistiske Parti centralkomité. Denne politiske erklæring proklamerede, at en "stor" socialt arbejde kraft var nødvendig for at hjælpe med at opbygge et harmonisk samfund. Siden da professionel status socialarbejdere er officielt anerkendt og socialt arbejde indlæg begynder at udarbejde inden regeringen struktur. Regeringer talrige byer som Shanghai, Beijing, Guangzhou og Shenzhen, spille en ledende rolle i at subsidiere arbejdsprojekter sociale.

Ved den samme politik er forpligtet ministeriet for civile anliggender at udvikle en bedre social forvaltning arbejdsstyrke, generelt betegnes som Civilstyrelsen Work Force til at administrere bestemmelserne social sikring, katastrofehjælp, ældrepleje og kvarter udvikling. Sociale administratorer vil arbejde hånd i hånd med socialarbejdere som et bedre velfærdssystem udvikler sig.

Socialrådgivere og de sociale administratorer er også i efterspørgslen i andre offentlige tjenester, herunder sundhedsydelser, uddannelsesydelser, juridiske og retslige tjenester, billige botilbud og mange andre områder.

SWSA kandidater er godt anerkendt for deres faglige kompetencer og specialiserede kompetencer. Den bane af deres karriereforløb er lovende. Jobmuligheder findes i forskellige ministerier og en bred vifte af offentlige og private sociale organer og institutioner. Nogle af disse kandidater videre til forfølge ph.d.-studier i Kina, Hong Kong, eller i udlandet. Andre kandidater flytte ind karriere, som omfatter

  • Borgerlige anliggender og social velfærd: Social sikring, familierådgivningscentre, børn og unge, skole socialt arbejde, ældre, revalidering, medicinsk socialt arbejde, retsmedicinsk socialt arbejde og samfundsudvikling
  • Social ledelse og administration: service koordinering og styring, social planlægning og social forskning
  • Karriere arbejder med mennesker: Menneskelige ressourcer, public relations, forsikring og
  • Kundeservice.

strategiske partnerskaber

Et tæt samarbejde mellem Institut for Socialt Arbejde i Hong Kong Baptist University (HKBU), en pioner i socialt arbejde uddannelse i det område, og SWSA er udviklet siden vores etablering. Studieordningen af ​​programmet er godkendt af HKBU socialt arbejde kollega fra hvem et fakultet medlem udpeges til at fungere som vores censor.

Med hensyn til lokale servicepartnere sluttede vi hånd med Zhuhai Luixiang Street kontor og Rådgivning-Action Råd Hongkong naboskab at oprette Zhuhai Kangning naboskab Mutual-Aid Association.

For nylig har programmet og Zhuhai Social Welfare Center arbejdet på en række projekter, herunder Pre-School Special Education Service, Revalidering og generelle sociale foranstaltninger.

For 3 år i træk siden 2011, vi organiseret på Welfare center en række workshops og uddannelsesprogrammer om tjenesteydelser for de ældre. Deltagere omfattede administratorer af ældre service-organer og licenseret sociale fagfolk arbejde i Zhuhai. På det seneste er vi udpeget til at drive en pioner projekt af opsøgende Sociale ydelser til alle (16) offentlige plejehjem i Zhuhai.

I 2013 har kollegiet indgået strategisk partnerskab aftale med byen Zhuhai og blandt andre områder hjælper byen til yderligere bestemmelser socialt arbejde er fremhævet.

SWSA har også etableret et tæt samarbejde med en række oversøiske universiteter især medlems institutioner i Minnesota Private College Rådet (MPCC).

Fra Augsburg College Dr. Christina Erickson, kom til at deltage i vores arbejde som gæsteforsker i forårssemestret 2012. Hun lærte to socialt arbejde kurser og underviser ved en række workshops og college fritidsaktiviteter begivenheder.

Vi har planer om yderligere at formulere aftaler med universiteter regionalt og internationalt for at arrangere sommerkurser, udveksling og oversøiske studiemuligheder. Placeringsmuligheder i USA, Canada, Singapore og Taiwan osv vil blive undersøgt.

Den SWSA program på UIC er også medlem af: Den internationale sammenslutning af skoler for Socialt Arbejde

  • Asiatiske og Pacific Association for Socialt Arbejde Uddannelse
  • China Federation of Social Work Education og stående udvalg for det sydlige Kina Region
BSWSA102
Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date