Bachelor af computere og matematiske fag (Hons)

The University of Waikato

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor af computere og matematiske fag (Hons)

The University of Waikato

Bachelor of Computing og Matematiske Fag (Hons)

Den Bachelor of Computing og Matematiske Fag er New Zealands eneste computing og matematiske videnskab grad undervist over fire år. Det ekstra år giver dig chancen for at bore dybere ind i din fagområde og tilføje papirer, der vil supplere din primære fokus.

BCMS_final

Første års papirer er fælles for alle Bachelor of Computing og Matematiske Fag (BCMS) majors. Fordi de første tre år af de BCMS er meget lig den Bachelor (HA), Kan du vælge, når du opgraderer. Du har mulighed for at opgradere efter tre år med en bachelorgrad eller blive på i et ekstra år og færdiggøre dine BCMS.

Den BCMS vil udstyre dig med de tekniske, forretningsmæssige og praktiske færdigheder for en karriere i et felt af talrige internationale muligheder.

Den BCMS bliver undervist af nogle af New Zealands førende computing og matematik forskere, der holdes tæt på de lokale og internationale udvikling industrien gennem regelmæssige forskning og konsulentarbejde. Vi opdaterer jævnligt vores papirer til at afspejle dette skiftende miljø og matche vores programmer til fakultetets ekspertise.

Computing faciliteter på Waikato

De computing faciliteter på University of Waikato er blandt de bedste i New Zealand, der spænder fra telefoner og tabletter til mobil applikationsudvikling til klynge computere til massivt parallel behandling. Du vil også få 24 timers adgang til computerrum er udstyret med alle de nyeste software.

Karriere muligheder

  • forretningsanalyse
  • computeranimation
  • Matematisk Modellering
  • Netværk Engineering
  • Programmering
  • Software engineering
  • Systems designer
  • Usability Designer
  • Web Arkitekt

Conjoint graders muligheder

Denne grad kan også tages som et conjoint.

Honours program

Hvis du opnå gode resultater i de første tre år, kan du blive optaget i programmet til din fjerde år BCMS (Hons).

Praktisk erfaring

Hvis du udmærker sig i dine studier, kan der være muligheder for dig at få praktisk erfaring og industri-forbindelser gennem en sommer projekt, hvor du kan arbejde i løbet af sommeren i forskningslaboratorier.

Optagelse og indskrivning

Du er berettiget til at ansøge om Bachelor of Computing og Matematiske Fag, hvis du har adgang til en universitetsuddannelse, eller tilsvarende. Alle andre ansøgninger vil blive behandlet fra sag til sag.

Nogle første års papirer kan have specifikke forudsætninger, så tjek venligst papiret katalog omhyggeligt. Hvis du ikke opfylder forudsætningerne, skal du kontakte recruitment@waikato.ac.nz da der kan være andre veje, som du kan tage for at studere på dette område. Kataloget over papirer kan findes på papers.waikato.ac.nz.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
- Indenlandske Gebyrer: $ 6786 per år / Internationale gebyrer: $ 27.975 om året
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Hamilton, Waikato
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Hamilton, Waikato
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen