Bachelor af datalogi

Cornell College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor af datalogi

Cornell College

Hvorfor studere datalogi?

Datalogi er ikke studiet af computere, men snarere studiet af algoritmer og information repræsentation at gøre produktiv brug af computerteknologi. I vores kurser og videnskabeligt arbejde søger vi at besvare disse fire overordnede spørgsmål:

  1. Hvilke problemer kan løses ved hjælp af en computer?
  2. Givet et løses problem, hvordan kan man programmere en computer til at producere en løsning?
  3. Givet et program, hvordan kan man foranstaltning (og forbedre) programmets effektivitet?
  4. I betragtning af et effektivt program, hvordan gør man kontrollere, at programmet rent faktisk pålideligt og præcist løse den oprindeligt stillede problem?

Datalogi er en matematisk, en videnskabelig og en teknisk disciplin. Studere datalogi kan være værdifulde i en række tværfaglige sysler i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora og kunst. De færdigheder, vi lærer vores studerende, især problemløsning, analyse, kreativt design, og kommunikationsevner, tjene dem godt i uanset hvilket område de vælger at forfølge.

Hvorfor Cornell?

Vores lille afdeling og klasser giver os mulighed for at yde individuel støtte til de studerende og til at skræddersy emner, projekter og praktikpladser til vores studerendes interesser. Vi var early adopters af internettet for klasseværelset læring, og fortsætte med at være hurtig til at tilpasse sig nye undervisningsmetoder og teknologier. Department medlemmer nyder fleksibiliteten i Cornell et kursus på en tidsplan i at designe kursus strategier. En typisk computer science Kurset omfatter en forelæsning / diskussion komponent, en lukket lab komponent og et åbent laboratorium komponent. Vores lukkede laboratorier er samme struktur som fysik eller kemi laboratorier. Instruktøren opstiller øvelsen, giver tutorial assistance, og cirkulerer blandt studerende til fejlfinde problemer, som de opstår. I åbne laboratorier invitere vi mere kreative udforskning og studerende arbejder på deres egne tidsplaner. På alle niveauer beder vi vores studerende til at læse fra de seneste tidsskrifter og tidsskrifter. Mange klasser kræver studenteroplæg, både formelle og uformelle; mange kræver også studerende skriftlige arbejde i form af papirer, ikke kun programmer. Cooperative arbejde, herunder gruppe projekter, spiller en væsentlig rolle i vores pensum. Vi opfordrer også vores store selskaber til at forfølge individuelle projekter, praktikophold eller udvidet forskning. Vi tilbyder mange muligheder for vores studerende til at engagere sig i den disciplin uden for klasseværelset, herunder Student Symposium forskning præsentationer, International Collegiate Programming konkurrencer, rejser til faglige møder, besøg på lokale industrier og sommer forskning.

Curriculum

Ligesom alle fakultet på Cornell vores primære fokus er at undervise, og vi er forpligtet til de frie kunster. Vi fortsætter med at tilpasse sig og udvikle vores pensum baseret på standarder fastsat af Associeringsraadets for Computing Machinery (ACM) og Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) fortsætter. For majors, afdelingen har brede tilbud, med en generel fokus på software design. Professorer introducere de studerende til programmering ved hjælp af Java-sproget. Studerende i øverste niveau kurser også løse problemer ved hjælp af C, C + +, Scheme, og andre programmeringssprog. Ud over vores almindelige pensum hvert år tilbyder vi emner og avancerede emner kurser om emner som robotteknologi, kunstig intelligens og bioinformatik. Vi opfordrer på det kraftigste vores store selskaber til at forfølge praktik, individuelle projekter eller gruppeprojekter som en del af deres pensum. Vores projekter og aktiviteter side illustrerer de seneste muligheder forfølges af vores studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Mount Vernon, Iowa
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Mount Vernon, Iowa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen