Bachelor af den globale virksomhed engineering

VIA University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor af den globale virksomhed engineering

VIA University College

business engineering

Kort introduktion

Kombiner teknik og erhvervslivet til at forbedre dine internationale karrieremuligheder!

Global Business Engineering er en 4½-årig fuld grad professionel Bachelor of Engineering program undervises på engelsk og sat i et levende miljø med danske og internationale studerende.

Som kandidat, vil du være i stand til at kombinere viden om tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og har de globale kompetencer i sprog og kommunikation nødvendigt at arbejde i hele verden.

Denne kombination gør Global Business Engineer helt unik. I undersøgelser, vil du lære at designe og implementere tekniske løsninger og også hvordan at markedsføre og sælge produkter. Gennem markedsanalyser, produktudvikling mv, vil du også lære om kulturelle faktorer, der kan påvirke købernes adfærd. Programmet er undervises på engelsk på Campus Horsens og på Campus Aarhus C.

Indhold og struktur

Tiltrækningskraft det globale erhvervsliv ingeniør hviler på en unik blanding af videnskab og teknologi, økonomi og international markedsføring kombineret med sprog og kultur.


Læreprocessen dækker teori i kombination med en række tværfaglige projekter, der skal gennemføres både individuelt såvel som i grupper. Teori lektioner og klasser vil have en højere intensitet i starten af ​​hvert semester, mens de senere tendens til at være mere projektorienteret.

Varigheden af ​​undersøgelsen er ni semestre på fuld tid, herunder undersøgelse byttemuligheder på 5. semester og et praktikophold på 7. semester i Danmark eller i udlandet. Programmet byder på en kombination af ca. to tredjedele af ingeniøruddannelser og en tredjedel af business og sprogkurser. Du vil studere en række kernefag og, afhængigt af dine ønsker, vil forskellige valgfag giver dig mulighed for at oprette din egen individuelle specialisering profil.

Programmet lægger stor vægt på videnskab og teknologi i en unik kombination med økonomi og markedsføring samt sprog og kultur. Fokus er på anvendt videnskab kombineret med teamwork og projektarbejde.

Specialiseringer

Du kan vælge mellem følgende områder af specialisering:

Global Business Development
Denne profil har fokus på design og udvikling af nye forretningsområder, der opfylder kundernes behov og gøre virksomhederne konkurrencedygtige såvel som pro lønsom- me samtidigt.

Innovation og Produktdesign
Evnen til at innovere, til at være kreative og vigtigst at omdanne innovative ideer til forretningsmæssige fordele er nøglen fokus for denne specialisering.

Informationsteknologi og produktionsstyring
Denne profil er for dig, der tager en interesse i computere, elektronik, web, multimedie eller software udvikling, da det giver dig de færdigheder og viden er nødvendig for at håndtere informationssystemer.

Intelligent mekanik og systemer
Udvikling af intelligente produkter og systemer handler om at integrere software, udvikling og maskine-system teknikker. Du vil studere de nyeste teknologier, robotteknologi og satellitkommunikation kombineret med business undersøgelser.

Bæredygtig Energi
Du vil lære om grundlæggende energi engineering, energibesparelser, design af energianlæg samt vedvarende energiteknologier.

Adgangskrav

Krav for internationale studerende:

  • Gymnasial uddannelse certifikater og eksamensbeviser (bedes også sende en kopi af eksamensudskrift oversat til engelsk).
  • Den internationale og den europæiske studentereksamensbeviser.
  • De ovennævnte certifikater skal fremlægge dokumentation for engelsk sprogfærdighed svarende til et dansk A-niveau (avanceret niveau, mindst tre år på gymnasialt niveau) og et niveau i et andet fremmedsprog, som svarer til et dansk C-niveau (mellemniveau, mindst en år på gymnasialt niveau). Et minimum matematik niveau svarende til en dansk B-niveau anbefales.
  • Hvis du er en ikke-dansk talende international studerende, kan du vælge dansk som dit andet sprog end fransk / tysk / spansk. Dette kræver danskundervisning på "Sprogcenter Midt" fra 1. semester, samt kurser i et andet sprog på 3., 4. og 6. semester på VIA.
  • Med hensyn til dokumentation af din nuværende engelsk niveau, vi accepterer TOEFL-test, den TOEIC test, IELTS test eller Cambridge ESOL-test.
  • Du kan også vælge at sidde for VIA University College 's English Language Assessment Test (VIAT / e).

Ansøgere, der modersmål eller har bevis for gymnasiet uddannelse fra England, Australien, USA, Canada og New Zealand er fritaget for de engelsksprogede adgangskrav.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4.5 år
Fuldtid
Price
Pris
61,000 EUR
Studieafgift gælder for ikke-EU-borgere
Information
Deadline
Kontakt skolen
1 February - 15 March
Locations
Danmark - Aarhus
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Danmark - Horsens
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Danmark - Horsens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Danmark - Aarhus
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen