Læs den officielle beskrivelse

Den AIT Bachelor of Information Technology (Mobile Applications Development)Eller "BIT (MAD)" for korte, vil give dig den viden, færdigheder og teknologier, der er nødvendige for at designe og udvikle komplekse software-applikationer på tværs af en række af mobile og web-platforme.

Dette kursus er for studerende, der er interesseret i de tekniske aspekter af mobil-og web-applikationer, herunder: - Cross-platform applikationer - Database Systems - Mobile Applications Developer - Netværk - Programmering - Test og debugging - Teknisk Design & Development - Systems Analysis & Design

I betragtning af arten af ​​denne tempofyldt industri, vil du lære gennem en dynamisk læseplan, der opdateres regelmæssigt at møde trends, støttet af erfarne medarbejdere og et kreativt læringsmiljø. Du vil være sikker på at opgradere med en imponerende mobilportefølje som du stolt kan tage ind i din fremtidige karriere.

Om BIT MAD

  • Den første IT-grad specielt designet til mobile applikationer Udvikling i Australien. - Perfekt til studerende interesseret i at deltage i voksende mobil, web og spilbranche. - Få en grad anerkendt af Australske Computer Society (ACS). - Praktik muligheder kan være til rådighed for udestående bachelorstuderende - Bliv en del af et venligt og kreativt samfund af indenlandske og internationale studerende. - Udvikle en samlet Apps portefølje.
Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 - 3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Find Yourself at AIT