Bachelor af det (mobil applikationsudvikling)

Academy of Information Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor af det (mobil applikationsudvikling)

Academy of Information Technology

Den AIT Bachelor of Information Technology (Mobile Applications Development)Eller "BIT (MAD)" for korte, vil give dig den viden, færdigheder og teknologier, der er nødvendige for at designe og udvikle komplekse software-applikationer på tværs af en række af mobile og web-platforme.

Dette kursus er for studerende, der er interesseret i de tekniske aspekter af mobil-og web-applikationer, herunder: - Cross-platform applikationer - Database Systems - Mobile Applications Developer - Netværk - Programmering - Test og debugging - Teknisk Design & Development - Systems Analysis & Design

I betragtning af arten af ​​denne tempofyldt industri, vil du lære gennem en dynamisk læseplan, der opdateres regelmæssigt at møde trends, støttet af erfarne medarbejdere og et kreativt læringsmiljø. Du vil være sikker på at opgradere med en imponerende mobilportefølje som du stolt kan tage ind i din fremtidige karriere.

Om BIT MAD

  • Den første IT-grad specielt designet til mobile applikationer Udvikling i Australien. - Perfekt til studerende interesseret i at deltage i voksende mobil, web og spilbranche. - Få en grad anerkendt af Australske Computer Society (ACS). - Praktik muligheder kan være til rådighed for udestående bachelorstuderende - Bliv en del af et venligt og kreativt samfund af indenlandske og internationale studerende. - Udvikle en samlet Apps portefølje.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
2 - 3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Australien - Sydney, New South Wales
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen