Bachelor Af Dyrehold (HA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Af Dyrehold (HA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

husdyrbrug

Produktionen af ​​sunde husdyr er den drivende kraft i retning af den globale fødevaresikkerhed. Med en stadigt voksende befolkning til foder, landmændene nødt til at øge produktionen og optimere fordelingen på nationalt og internationalt plan. Sektoren dyrehold behov personer, der betaler den største opmærksomhed til pleje, sundhed og trivsel af husdyr, men som også forstår det grundlæggende i business administration, som marketing, iværksætteri og innovation. Det betyder, at vi er på udkig efter folk som dig!

Den Husdyrhold program vil lære dig de ins og outs af ernæring, immunologi og diagnostik, sygdomsbekæmpelse og dyrevelfærd. Kurser i anvendt forskning, videnskabelig forskning metoder og projektledelse udgør en integrerende del af denne bacheloruddannelsen. Derudover vil du erhverve videnskabelig viden om de vigtigste arter i dyrehold: kvæg, heste, svin og fjerkræ.

64834_Pferd.jpg

Sektoren har brug for veluddannede specialister som dig! Efter eksamen, vil du kvalificere dig til en bred vifte af opgaver: som iværksætter eller business manager, som en forretning rådgiver eller som leverandør. Du vil også kvalificere sig til et job i bank- eller forsikringsvirksomhed, eller som en arrangør af sportsbegivenheder. Du kunne blive en leder, projektleder eller strategisk politisk assistent. Eller hvad med en job med British Horse Society? Næsten alt er muligt med denne internationalt fokuseret grad program, da det har vist sig at åbne døre i hele verden!

Du kan specialisere sig i følgende faglige områder:

  • Applied Animal Science
  • Heste Sport & Erhverv

Du vil blive efter objektive specifikke kurser, laver praktiske perioder og forberede en spændende eksamen opgave. I det tredje eller fjerde år, vil du træffe et valg ud af mange tilgængelige mindreårige. En mindre er faktisk et kort kursus efter eget valg. Det kan være specialistic eller bred, i hvilket tilfælde det kan føje til dine interesser og talenter.

Programmet er kompetenceudvikling baseret: hver teoretisk emne understøtter arbejdsgruppe situationer, hvor de studerende tackle praktiske problemns og udforske brugbare løsninger. Det betyder, at du vil være aktiv fra første dag, at lære at arbejde selvstændigt, når du samarbejder med andre. Programmet kulminerer i praktikophold og et speciale projekt gennemført i et internationalt miljø.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
Information
Deadline
Locations
Holland - Velp
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Velp
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Europæisk studieafgift € 2006, - (per år)