Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of International Økonomi og Handel (på engelsk)

Grad: Bachelor of Economics

Programnavn: International Økonomi og Handel

Programmets varighed: 4 år

Formål:

Dette program blev oprettet som reaktion på dagens stigende efterspørgsel efter studerende uddannet i international økonomi og handel, som følge af stigende globalisering og indbyrdes afhængighed mellem forskellige økonomier. Studerende vil udvikle kapaciteter til internationale økonomiske og forretningsmæssige aktiviteter, systematisk forstå de grundlæggende teorier om international økonomi, opbygge en stærk forankring i international forretningspraksis og internationale handelsregler, og være godt rustet til kompleksiteten i internationale erhvervsorganisationer. Karrieremuligheder omfatter typisk beskæftigelsesmulighederne i offentlige institutioner, udenlandske økonomiske og handelsmæssige afdelinger, og positioner i forbindelse med import og eksport, international business forhandlinger, udenrigshandel management, international markedsføring på indenlandske og multinationale selskaber i Kina eller i udlandet.

Ved afslutningen af ​​de nødvendige kreditter de studerende vil være i stand til at:

Forstå både den generelle økonomiske viden og specifikke internationale business og handel færdigheder.

Har en omfattende forståelse af de grundlæggende teorier og metoder i mikroøkonomi, makroøkonomi og international økonomi; Være bekendt med de retningslinjer for internationale økonomiske politikker, relevante love og regler, samt de nyeste resultater og udviklingstendenser i denne disciplin; Være følsomme over for udviklingen i situationen og dynamik i den internationale økonomi og internationale markeder.

Udvikle kapaciteter og forstå grundlæggende viden er involveret i inden for international økonomi og handel, såsom import og eksport virksomhed, det internationale økonomiske samarbejde, internationale investeringer, elektronisk handel, international business management, osv .; Være bekendt med de gældende regler og praksis i international handel og forskellige aspekter og processer i international business.

Opbygge et godt fundament i matematik, ledelse, finansiering, osv og udvikle foreløbige problemløsning og forskning færdigheder i andre fagområder, herunder økonometri, statistik og regnskab.

Være dygtige i mandarin og engelsk sprog og demonstrere sprogfærdighed enten ved vellykket hovedet af HSK-6, eller ved en vellykket gennemførelse af passet niveau i nogen af ​​de følgende verdensomspændende engelske tests, dvs. TOFEL, GRE, GAMT, IELTS eller Cambridge Business engelsk .

Udvikle de kompetente interkulturelle business kommunikationsevner samt de grundlæggende tosprogede oversættelse og tolkning færdigheder.

Have grundlæggende viden i datalogi, edb-drift og elektronisk handel; være i stand til at bruge den relevante software involveret i international handel.

Krævede Medvirkende og undervisningstimer i alt:

De minimumsgrænser kreditter skal afsluttes inden for programmet varighed er 128, som er opdelt i to dele: klasseundervisning (114 point) og praktisk undervisning (14 point).

Holdundervisning kreditter er sammensat af obligatoriske kurser og selektive kurser. Kredit-forholdet af hver type af kurser er så følgende:

Obligatoriske kurser: 1232 (klasse timer i alt); 77 (Credits); 68% (Credit forhold)

Selektive kurser: 592 (klasse timer i alt); 37 (Credits); 32% (Credit forhold)

Total: 1824 (klasse timer i alt); 114 (Credits); 100% (Credit forhold)

Core Kurser:

 • International Trade Practices
 • International Marketing
 • Kinesisk Business Law
 • International e-handel
 • Import & Export Dokumenter
 • Erhvervskommunikation i skriftlig engelsk
 • Engelsk for International Business
 • International Commercial Law
 • International Settlements
 • International Finance
 • Cross Cultural Erhvervskommunikation

Bemærk: International Handel, International Marketing, kinesisk Business Law og International e-handel er de grundlæggende kurser, bør resten centrale kurser være 20 point i alt.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Hangzhou Dianzi University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date