Bachelor Af International Lederudvikling

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Af International Lederudvikling

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Arbejde hen imod en retfærdig verden!

Er det virkelig muligt for alle at drage lige fra udvikling, mens du stadig respekt for miljøet? Efter vores mening er det. Gennem bæredygtig handel, lige rettigheder og lige muligheder mener vi, at der kan opnås en sund balance mellem mennesker, jord og velstand.

Den Bachelor of International Development Management giver dig viden og motivation til at tage skridt til at fremme denne balance. I din uddannelse, kan du vælge at fokusere på at rekonstruere samfundet efter naturkatastrofer, bemyndige mennesker, der bor i landdistrikter eller bidrager til rimelige økonomiske kæder fra råvare til forbruger. I alle tilfælde vil du lære at bringe folk sammen, forsvare interesser forskellige interessenter, og for at lette og støtte udvikling og innovation. Du vil også lære mere om geografi, biologi og økonomi. Du vil beskæftige sig med interkulturel kommunikation, internationalt samarbejde, den grønne økonomi, genopbygning efter katastrofer, styrker de landmænd, fair trade, business administration og projektledelse.

64829_verhoogdewaterpompinBangladeshnacycloonAila.jpg

I den første del af studiet, vil du få at vide det spændende felt af International Development Management. I blokke, vil du dække emner som markedsorienteret sektor, international udvikling, firma-organisation og innovation, fra perspektivet af uddannelsen. Du vil også gøre en kort praktik; du vil uddybe din viden og lære at anvende det, for eksempel ved at oprette din egen virksomhed. I løbet af programmet, vil du vælge et specifikt fokus, med en mindre at uddybe eller udvide din viden og en praktikplads for at sætte denne viden i praksis. Du vil fuldføre din uddannelse ved at udføre en afsluttende afhandling projekt i en virksomhed eller organisation.

Efter eksamen fra International Development Management, kan du finde arbejde i en kommerciel eller ikke kommercielt miljø. Du vil have udviklet stærke kompetencer i at arbejde med mennesker. Måske vil du blive en brobygger mellem landmænd og et supermarked, eller mellem landmænd og regeringen. Mulige job omfatter bæredygtig certificering rådgiver, leder af en kakao kooperativ, fødevaresikkerhed projektleder og rådgiver på genopbygningen efter naturkatastrofer.

Du kan vælge at danne følgende fagområder:

• Bæredygtige værdikæder
• Disaster Risk Management
• Udvikling af landdistrikter og innovation

Du vil blive efter objektive specifikke kurser, laver praktiske perioder og forberede en spændende eksamen opgave. I det tredje eller fjerde år, vil du træffe et valg ud af mange tilgængelige mindreårige. En mindre er faktisk et kort kursus efter eget valg. Det kan være specialistic eller bred, i hvilket tilfælde det kan føje til dine interesser og talenter.

Programmet er kompetenceudvikling baseret: hver teoretisk emne understøtter arbejdsgruppe situationer, hvor de studerende tackle praktiske problemer og udforske brugbare løsninger. Det betyder, at du vil være aktiv fra første dag, at lære at arbejde selvstændigt, når du samarbejder med andre. Programmet kulminerer i praktikophold og et speciale projekt gennemført i et internationalt miljø.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
Information
Deadline
Locations
Holland - Velp
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Velp
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Europæisk studieafgift € 2006- (årligt), ikke-europæiske studerende € 8650 (årligt)