Bachelor af miljøplanlægning

The University of Waikato

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor af miljøplanlægning

The University of Waikato

Bachelor i Miljøplanlægning

En tværfaglig forskning-ledede program, der giver teori og praksis i overensstemmelse med moderne miljøplanlægning. Waikato s Bachelor of Environmental Planning giver en sti til en karriere i byplanlægning og ressourcestyring, med fokus på praktisk brancheerfaring såsom at forberede politik på miljøområdet og deltage ressourceforvaltning høringer.

envp-tur

Den Bachelor of Environmental Planning (BEP) på Waikato fokuserer på lokale, nationale og globale miljø- ledelsesmæssige spørgsmål. Forskningsområder omfatter bæredygtige boliger, ferskvandsforvaltning, Maori ressourcestyring og bevarelse af biodiversitet.

Du vil blive undervist af branchens førende eksperter, som er på forkant med den nyeste forskning og innovation. Deres ekspertise vil give dig et solidt fundament i professionelle planlægning færdigheder og en specialist grad akkrediteret af den newzealandske Planlægning Institut (NZPI).

Med tætte forbindelser til den bredere Waikato Region og dens rigdom af naturressourcer, bringer Waikato s Landskabsstyrelsen program sammen papirer fra emner, herunder Landskabsstyrelsen, biologi, økonomi, statskundskab, geografi og Maori og Stillehavet Development.

Den BEP giver dig praktisk, industri erfaringer på tværs af laboratorier, workshops og ekskursioner. Du vil også få gavn af gæstelærere og praktiske aktiviteter, og vil deltage branchens fokus begivenheder såsom ressource management høringer, retspraksis præsentationer og mock høringer.

Denne fire-årig grad er opdelt i to veje, hver med tre strømme:

Environmental Science and Resource Planning Pathway:

Du vil udvikle en stærk videnskab viden til at komplimentere de centrale miljøplanlægning papirer.

 • Coastal og Marine miljøer
 • ferskvandsmiljøer
 • NAturen

Socio-Økonomisk Politik og Planlægning Pathway:

Du vil udvikle stærke økonomiske, politiske og politisk analyse færdigheder til at supplere de centrale miljøplanlægning papirer.

 • Samfund, Politik og Miljø
 • Miljøøkonomi
 • Public Policy og Miljø

Karriere muligheder

 • By Planner
 • Koordinator Community Development
 • Bevarelse Planner
 • Miljø Konsulent / pædagog / Planner
 • Iwi Planlægning koordinator
 • Politik Analyst
 • Ressource Samtykke Planner

Praktisk erfaring

Mange af de papirer, der tilbydes inden for BEP indeholder muligheder for praktisk erfaring, herunder laboratorier, workshops og ekskursioner. Gæsteforelæsere fra erhvervet, samt personer og organisationer, der er involveret i miljøplanlægning og ressourcestyring, vil give præsentationer.

Som du fremskridt i dit studium du forventes at foretage en bred vifte af praktiske aktiviteter som en del af din bedømmelse. Udarbejdelse af kort, GIS-applikationer, samtykke ressource applikationer, planer ressourceforvaltning, planer iWi ledelse, politik positionspapirer og planer miljøovervågningsmetoder er eksempler på den tilsigtede praktiske erfaring komponent. Du vil deltage ressourceforvaltning høringer, være involveret i retspraksis præsentationer og deltage i mock høringer.

Optagelse og indskrivning

Du vil være berettiget til at ansøge om denne grad, hvis du har adgang til en universitetsuddannelse og opfylde yderligere krav for anerkendelse. Alle andre ansøgninger vil blive behandlet fra sag til sag.

Nogle første års papirer kan have specifikke forudsætninger, så tjek venligst katalog papirer omhyggeligt. Hvis du ikke opfylder forudsætningerne, skal du kontakte wfass@waikato.ac.nz da der kan være andre veje, som du kan tage for at studere på dette område.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
- Indenlandske Gebyrer: $ 5,879- $ 6786 per år / Internationale gebyrer: $ 29.470 om året
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Hamilton, Waikato
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Hamilton, Waikato
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen