mekatronik

Den undersøgelser Mekatronik tilbyder en praktisk, anvendelsesorienteret akademisk uddannelse inden for teknik, som tilstedeværelse- eller distance undersøgelser sammen karriere med færdiggørelsen Diplomingeniør.

Den normerede studietid i fjernundervisning med lørdagens foredrag på mange landsdækkende studiecentre DIPLOM er 7 semestre. Et campus program er til rådighed i 6 semestre på Bad Sooden-Allendorf.

Som en variation af fjernundervisning, der tillader interaktiv DIPLOM online foredrag via internettet. Testene i Mekatronik undersøgelse viste samtidig i stedet fortsætter med at den landsdækkende studiecentre Diploma. Som deltidsstudium denne fjernundervisning version tilbyder endnu større placering uafhængighed og endnu bedre kompatibilitet mellem studier og arbejde, da rejsetid og omkostninger er elimineret.

undersøgelser Mekatronik

Bacheloruddannelsen Mekatronik tilbud praksisorienterede og anvendelsesorienterede ingeniørstudier på et videnskabeligt grundlag. En afbalanceret blanding af teori og praktiske opgaver, fonde og særlige emner, ekspertise og tværfaglig viden danner et ideelt udgangspunkt for at starte en karriere.

Ved at vælge en af ​​de tre valgfrie prioriteringer Automotive, robotteknologi og elektrisk mobilitet er muligt en individuel og arbejdsmarkeds- differentiering og specialisering inden for studiet.

Erhvervsmæssig områder af mekatronik

den vellykkede Bacheloruddannelsen i Mekatronik tilbyder kandidater forskellige professionelle aktivitetsområder. Mekatronik finde u. a Beskæftigelsen i den automotive og flyindustrien, i maskinindustrien, elektroteknik og robotteknologi. Her møder kandidater udfører og støtter opgaver i udvikling og design af mekatroniske systemer, udvikle software til udstyr og komponenter og overvåge indkøb, vedligeholdelse og drift af komplekse systemer i produktion og procesautomation.

Normal periode

Fjernundervisning: 7 semestre / 180 ECTS Den aktuelle undersøgelse kan udvides undersøgelse gratis op til 4 semestre over den normale periode.

baseline

Med tilstrækkelig antal deltagere i vinteren sigt (oktober) og sommeren sigt (april).

akkreditering

Akkreditering af kurset eV ved akkreditering agentur AQAS

Studieafgifter

Fjernundervisning: 247,00 € / måned (Samlet beløb € 10,374.00 plus enkeltstående undersøgelse gebyr på 615,00 €.)

undersøgelse formular

Tilstedeværelse eller fjernundervisning. Fjernundervisning foregår skiftevis mellem selvstudium med studie brochurer og hele dagen lørdag-seminarer (ca. 12 lørdage pr semester) på en af ​​vores mange landsdækkende studiecentre eller online i "virtuel auditorium" af DIPLOM online campus.

adgangskrav

Generelt videregående uddannelse indgang, master håndværker undersøgelse eller i henhold til forordningen om adgang faglige kvalifikationer til de videregående uddannelser i staten HessenDvs. hver ende af en professionel karriere på mindst 400 timer, en teknisk skole eller en faglig eller administrativ akademi eller revision i et nationalt anerkendt uddannelse besættelse efterfulgt af mindst 2 års arbejde og der foreligger en særlig studentereksamen.

Flere oplysninger om specifikke konti tildelt Diplom Hochschule ligesom på efterspørgslen. Ansøgere / inde, som ikke opfylder ovennævnte betingelser, kan oprindeligt deltage som revisor i undersøgelsen, hvis tilladelsen adgang indenfor max. 2 semestre er opnået.

I udenlandske grader skal bevises ligestilling for optagelse.

udsagn

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Kandidater få en bachelor certifikat og et certifikat samt en engelsk forfattet "Diploma Supplement" og en "Transcript of Records" (Udskrift af Records), at hun / deportere ham internationalt som en akademisk med en bachelorgrad.

træningsprogram

Den bacheloruddannelsen "Mekatronik" tilbydes i to versioner, som en campus program i Bad Sooden-Allendorf eller via fjernundervisning med fremmøde faser på forskellige studiecentre i Tyskland. De tilstedeværelse faser i fjernundervisning vil finde sted på lørdage og består af frivillige uddannelse og seminarer (laboratorier, simuleringer, eksperimenter, programmering øvelser, teori, etc.). For alle studerende i alt 8 dage laboratorium er påkrævet, som finder sted som en blok i de centrale begivenheder Mekatronik Laboratory i Bad Sooden-Allendorf (med praktiske eksperimenter og applikationer inden for robotteknologi og bildesign systemer). For selvstudium faser er tilgængelige didaktiske studier breve, telefon hotline og en overvåget e-learning læringsplatform med virtuelle laboratorier, simuleringer, øvelser, problem bøger og litteratur. De enkelte centre undersøgelsen tilbyde ud over andre pasningsmuligheder.

Formål

Den succesfulde bachelorgrad i Mekatronik sætter kandidater åbner en bred og interessant aktivitetsområde. Mekatronik finder beskæftigelse inden for maskinteknik, elektroteknik og elektronik, biler og rumfartsindustrien, automatisering, robotteknologi, mikrosystemer og finmekanik, medicinsk teknik, medieteknologi etc. - Herunder de respektive tilknyttede forsyningsselskaber. Eventuelle aktiviteter bachelor- og master-kandidater i Mekatronik er:

 • udførelse og støtte opgaver i udvikling og design af mekatroniske systemer
 • Modellering og simulering af mekatroniske, elektroniske og mekaniske komponenter og systemer
 • Udvikling af software til udstyr og komponenter
 • Udvikling, fremstilling og afprøvning af elektroniske og mekatroniske enheder
 • kvalitetssikring
 • Shopping, vedligeholdelse og drift af komplekse systemer i produktion og procesautomation
 • Marketing, salg og uddannelse af tekniske produkter og systemer
 • Koordinerende aktiviteter og projektledelse
 • Management opgaver, hvor tværfaglig ekspertise er påkrævet
 • Rådgivning aktiviteter i industri- og servicevirksomheder

VIGTIGSTE fagområder

robotteknologi

De valgfrie fokus robotteknologi af kurset Mekatronik Engineering (Diplomkursus.) Består af to moduler

 1. Robotics og programmering
 2. Værktøj design til robotter

I "Robotics og Programmering" modul indgående kendskab robot klassificering, koordinatsystemer i arbejdsrummet, koncepter kontrol, programmering begreber (Teach In, afspilning offline, simulation), under overholdelse af standarder, regler og sikkerhedsforanstaltninger. Der lægges vægt på anvendelsen engineering, idriftsættelse, programmering og målrettet fejlfinding og testværktøjer. Målet er at vælge robot ifølge de særlige krav til systemet, for at programmere og optimere.

I "værktøj design for robotter" modul et indgående kendskab til de parametre og karakteristika værktøj koncepter og værktøjer til robot applikationer samt forskellige muligheder for brug af robotteknologi enkelt og komplekse løsninger. Fokus er på automatiske værktøjsskift systemer. Målet er at fremstillingsprocesser eller at planlægge produktionsprocesser ud fra et optimalt robot udnyttelse og for at gøre de enkelte værktøjer, såsom griber systemer under fremstilling aspekter.

Automotive Systems

Valgfaget Priority Automotive Systems af kurset Mekatronik Engineering (Diplomkursus.) Består af to moduler

 • Automotive elektronik
 • fabrikken simulering

I modulet "Automotive Electronics" indgående kendskab til fremstilling og brug diagnostik af funktionelle moduler og komplekse systemer inden for et køretøjets elektriske system. Fokus er målrettet til metoder som FMEA. Formålet med dette modul er at forstå elektroniske funktionelle moduler til at analysere kæder af elektroniske funktionelle moduler, implementere og optimere. Følgende emner bliver undervist i detaljer:

 1. Fundamentals af bilindustrien elektricitet og elektronik
 2. Fundamentals af elektroniske systemer i motorkøretøjer
 3. Udvalgte elektroniske systemer (funktion realisering)
 4. FMEA (Failure Mode og effekter Analysis) af elektroniske systemer i motorkøretøjer

I modulet "Factory Simulation" indgående kendskab til modellering og eksemplarisk implementering af en fabrik simulation som planlægning for rigtige produktion. Formålet med dette modul er at planlægge produktioner baseret på simuleringer og optimere eksisterende produktion ved simulering. Følgende emner bliver undervist i detaljer:

 1. Fundamentals of Simulation
 2. fabrikken simulering
 3. Realisering af simuleringen med eksemplet med bilindustrien leverandører
 4. Sammenligning af simuleret en real-verden-system

elektromobilitet

Den elektiv fokus elektromobilitet beskæftiger sig med den tekniske gennemførelse af elbiler og bæredygtig udnyttelse. Derfor den indeholder de to moduler

 • Design af elektriske køretøjer
 • Bæredygtighed og Corporate Management integreret strømforsyning

Modulet design af elbiler er der fokus på at designe elektrisk (eller hybride) drev køretøjer. Det omfatter de rige langt visning under den nuværende batteriteknologi, letvægtskonstruktion, køretøjssystemer og drivsystemer med. Desuden, balancering fortolkningen af ​​køretøjer med hensyn til brug profiler af stor betydning.

I modul Bæredygtighed og Corporate Management integreret energiforsyning er effekten omsætning i energiledelse er af central betydning. Kun hvis medtagelse af vedvarende energi i alt formår at opnå i elektrisk mobilitet end konventionelle drivsystemer, en større effektivitet, kan implementeres målsætningen om bæredygtighed. Casestudier vil blive fremhævet i dette modul, hvilke metoder og potentialer er mulige.

Program undervist i:
 • Tysk
Diploma University of Applied Sciences

Se 11 flere kurser fra Diploma University of Applied Sciences »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
6 - 7 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
247 EUR
Fjernundervisning: 247,00 € / måned
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date