Bachelor anlægsarbejder

VIA University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor anlægsarbejder

VIA University College

civilingeniør

Kort introduktion

Den Bacheloruddannelsen i Byggeri og Anlæg er en 3½-årig fuldtids-program undervises på engelsk, hvilket giver dig de færdigheder og viden er nødvendig for at håndtere de strukturelle beregninger, tegninger, geoteknik, beregninger vej mv

Fleksibiliteten i programmet og de mange forskellige valgfag giver dig mulighed for at skabe en individuel grad, der vil forberede dig til en ønskelig karriere.

Civil Engineering er et internationalt erhverv, der indebærer design, konstruktion, drift og forbedring af det byggede miljø. Civil Engineers giver den tekniske ekspertise og ledelsesmæssige kompetencer til at planlægge, designe, konstruere og opretholde sådanne faciliteter som bygninger, lufthavne og havne, vandforsyningssystemer, affaldsbehandling systemer, vej- og jernbanenet og broer - på en bæredygtig måde for at reducere påvirkningen på miljøet. Dette program finder sted på Campus Horsens.

Indhold og struktur

Programmet er organiseret i syv semestre, hvor hver omhandler semester med et bestemt emne.

Denne tilgang gradvist fører til en forståelse af alle aspekter af anlægsarbejder processen, såsom bygningsdesign, by udvikling og planlægning og gennemførelse af byggeprojekter.

Programmet giver dig en solid teoretisk uddannelse kombineret med hands-on erfaringer fra praktiske opgaver løses individuelt såvel som i grupper. Teori og klasse-undervisning vil dominere i begyndelsen af ​​kurset, mens senere arbejde vil være mere projektorienteret hvilket afspejler, at civilingeniører arbejder ofte på projekter, der involverer mange mennesker.

Læreprocessen dækker teori i kombination med en række tværfaglige projekter, der skal gennemføres både individuelt såvel som i grupper. Teori lektioner og klasser vil have en højere intensitet i starten af ​​hvert semester, mens de senere tendens til at være mere projektorienteret.

Under den 5. semester af dette program, har du mulighed for at få praktisk erfaring gennem et praktikophold periode, som indebærer at arbejde for en international virksomhed i Danmark eller i udlandet.

På 6. semester, vil du vælge en specialisering, mens den endelige 7. semester vil fokusere på bachelorprojekt.

Specialiseringer

Der er 3 mulige specialiseringer at vælge imellem på Civil Engineering programmet.

Strukturel Design
Strukturel design fokuserer på design og beregning af konstruktioner af beton, stål, træ og murværk.

Anlæg
Denne specialisering fokuserer på planlægning, beregninger, metoder til forarbejdning, projektledelse, økonomi, jura samt vej- og trafik design.

Energi Design
Specialiseringen fokuserer på design og beregning af energisystemer i bygninger.

Du kan også vælge en kombination af de 3 specialiseringer - i dette tilfælde får du ikke noget speciale betegnelse - men på den anden side, vil du have mulighed for en bredere sammensætning af de emner, du er interesseret i.

Adgangskrav

VIA University College vil acceptere ansøgninger fra internationale studerende har mindst 12 års kombineret primær og sekundær uddannelse tildele et diplom fra et akkrediteret gymnasium.

Du skal have matematik på højt niveau (svarende til en dansk A-niveau), fysik på mellemniveau (svarende til en dansk B-niveau) og kemi på grundlæggende niveau (svarende til et dansk C-niveau).

Ud over at dit studentereksamensbevis, skal du dokumentere din matematik niveau ved at give en oversat udgave af pensum dit gymnasium avanceret niveau matematik kursus.

Hvis din gymnasiet avanceret niveau matematik pensum ikke omfatter de emner, der er anført i disse Math krav, kan du blive bedt om at deltage i en to-ugers obligatorisk matematik kursus i august.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
3.5 år
Fuldtid
Price
Pris
46,000 EUR
Studieafgift gælder for ikke-EU-borgere
Information
Deadline
Kontakt skolen
1 September - 5 January
Locations
Danmark - Horsens
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 September - 5 January
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Danmark - Horsens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 September - 5 January
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Danmark - Horsens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen