Læs den officielle beskrivelse

Hvad er resultaterne af denne undersøgelse program?

Denne undersøgelse program er designet til studerende, der ønsker at få den viden, kompetencer og færdigheder er nødvendige for anlægsarbejder job, vil være i stand til at anvende den viden i praksis kreativt, ved hjælp af de nye moderne principper for design og detaljer. Hvis du vil bruge moderne byggeri teknologi til at designe bygninger og deres strukturer, for at styre bygningen design og konstruktion processer.

Efter undersøgelser studerende får BSc grad af civil Engneering.

Hvad vil du lære?

Under BSc studier af anlægsarbejder vil du vinde:

  • Færdigheder praktisk forskning, design og bygning: fra identifikation af et problem, udvælgelse af forskningsudstyr til evaluering af resultaterne og resultater og kvalifikationer; stand til at vælge metoder til undersøgelse og design.
  • Færdigheder til at indsamle data for at designe strukturer og bygninger, til at analysere og vurdere de data, til at vælge projekter alternativer og potentielle metoder til konstruktion overvejer miljøet af byggepladsen, restriktionerne, æstetiske og arkitektoniske aspekter, økonomiske faktorer og forventede driftsbetingelser.
  • Færdigheder til at forberede projekter af de strukturer og forvalte designe processer.
  • Færdigheder til at anvende de internationale og europæiske standarder i at designe bygninger og anlæg og byggeri.
  • Mulighed korrekt at vælge beregning ordningen og beregningsmetoden i bygningen, og at designe bygningskonstruktioner.
  • Evne til at forberede opførelsen del af projektet, og til at styre designprocessen.
  • Desuden studerende er i stand til at tænke analytisk, arbejde selvstændigt, ansvarligt, grundigt og hurtigt at organisere deres arbejde, effektivt samarbejde med kolleger og med specialister i tilstødende arbejdsområder.

Hvor kan de studerende gøre en praktikplads?

I en undersøgelse program for anlægsarbejder er det obligatorisk at gøre en praktikplads i branchen. Under praktikken tid studerende arbejder i virksomheder design eller konstruktioner i Litauen og i udlandet.

Hvor er det muligt at studere i udlandet?

Studerende, der er villige til at studere i udenlandske universiteter, har en mulighed for at studere i udlandet i et semester i følgende lande: Finland, Sverige, Tyskland, Portugal, Spanien, England, Frankrig, Sydkorea, Taiwan, USA, etc.

Hvad er karrieremuligheder efter endt uddannelse?

De bechelors af anlægsarbejder er erhverve alle nødvendige færdigheder til praktisk arbejde, og de er klar til uafhængige faglige aktiviteter. De kan begynde praktiske aktiviteter i bygge- og designvirksomheder, ekspert bureauer, afdelinger i ministerier, byen og de regionale kommuner eller kan fortsætte deres master-studier.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Vilnius Gediminas Technical University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
3,500 EUR
Per år. For EU-borgere samme priser som for lokale studerende gælder.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date