Efter et kursus af 2 til 3 år på et bestemt område af design (grafisk design, rumlig design, indretning, produktdesign, rum og volumen kommunikation ...), intet gerne udvide sin praksis til en global design, øko -Head og lydhør ( "adaptive") for at optimere sin designer profil.

Det overordnede design er effektiviteten af ​​og sammenhængen ved at vedtage et kryds design tilgang, der betragter mærke produktet, dets design, emballagen, den grafiske og digital kommunikation, sted for produktion og salg. Tilføj en ansvarlig dimension vælger en økonomisk og miljømæssigt ansvarlig design, bæredygtig, rationel, hjælpsom, effektiv og lydhør. Du fremstå som global designer og ansvarlig for virksomhederne repræsenterer en reel merværdi. Virksomheder faktisk i stigende grad tvunget til at overholde en række miljøstandarder. De ser en markedsføringstilladelse interesse at positionere sig som miljømæssigt ansvarlig virksomhed, aktiv og innovativ i en bæredygtig udvikling, positionering som vil øge deres image i offentlighedens øjne.

Kursusmål:

Adressering design omfattende, at fremme kryds og dialog mellem de forskellige områder af design og ny teknologi. Fremme bæredygtigt design, miljøvenlige, har altid huske de begrænsninger af økonomisk bæredygtighed, miljømæssig tilpasningsevne og multi medier. Være en gateway til Mesterens kandidat af typen: Art director i grafisk design og Arkitekt Interior Designer i særdeleshed.

adgangskrav:

Har gennemført en 2 eller 3 år, valideret med et eksamensbevis inden for grafisk design, digital design, produktdesign og Space Design.

Program:

Generelle emner Engelsk, jura, økonomi, sociologi, marketing anvendes til bæredygtig udvikling og miljøvenligt design, kommunikation kultur, design, Webdesign

teknologiske fag : Anvendt computing (billedbehandling i 2D, 3D, stadig og bevæger sig, CMS), fotografering, ru, storyboard

overordnede design workshops : Print og digital grafisk design, produktdesign, emballage, plads design, indretningsarkitektur, scenografi, plast praksis.

2 store tværgående projekter : En pr semester, organiseret primært i form af workshops.

1 vejledes personlige projekt.

Yderligere undersøgelser:

Efter validering af Bachelor er det muligt at fortsætte i Master of Arts i Grafisk Design Director, option grafisk design, kreativ reklame og digital skabelse, niveau RNCP afsnit I (EFT af 09-12-2012). Det er også muligt at fortsætte til Master Arkitekt Designer Interiør niveau RNCP afsnit II (BOE 2015/07/25).

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra Autograf »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist