Read the Official Description

Bachelor of Architecture (BArch)

Skolen tilbyder en Rådet for Arkitektur godkendt, B. Arch grad. Kurset ser på disciplinen arkitektur som et sammenkoblet enhed, som kilder fra forskellige områder som massekommunikation, Design, og ledelsen skal sikre en helhedsorienteret idé om det byggede miljø til de studerende. Kurset anerkender også de mange og skiftende karakter af fremtidige roller åbne for arkitekten. De studerende gives frihed til at engagere sig med den disciplin på mange niveauer, og gennem flere kanaler, hvor de får lov til at vælge deres egne unikke veje gennem kurset.

Fundamentet år er fælles med design kurser, hvor de studerende møder deres kurser som en del af den større design paraply. Fundamentet år studios giver hver elev en hands-on erfaring med flere facetter af arkitektur og design, samtidig med at udsætte dem for det grundlæggende i forskning og teori om det byggede miljø.

Kurset er også designet som en kombination af Core og Valgfag, hvor hver Core Atelier Studio er åben for alle studerende, og beskæftiger sig med en anden konstruktion teknik hvert semester. De valgfrie seminarer fungere anderledes. Ikke begrænset til en bestemt niveau, er disse seminarer tilbydes af en gruppe af tværfaglige lærde, der udgør de frie kunster kollektive i skolen. I tilfælde af disse seminarer, de studerende frit for at vælge en elektiv, at de vælger ud fra deres egne interesser.

Berettigelse

 • Sr. Sekundær (10 + 2) med Matematik - 55% mærker
 • Skal være NATA kvalificeret
 • Færdigheder i engelsk kommunikation

Indrejseprocedure

De adgangskort kan findes på Sharda University Admissions Office. Du kan købe formularen til Rs 1.000 fra tælleren eller sende en DD til fordel for Sharda University- "SURE Indgang Test" betales ved Greater Noida.

Karriere og placering

Skolen tilbyder en Rådet for Arkitektur godkendt, B. Arch grad. Kurset er på fem års varighed med en obligatorisk års erhvervserfaring, der skal tages efter afslutning fire år. Kurset anerkender de roller åbne for arkitekter i dag mangfoldighed og forandring. Kurset ser på disciplinen arkitektur som et tværfagligt felt, som kilder fra forskellige andre områder som kommunikation, design og ledelse. Eleverne er udsat for forskellige facetter af andre fagområder, der ville medvirke til at styrke deres forståelse og sted frem de fremtidige muligheder, som de kunne forgrene sig ud i.

De studerende vil være godt kvalificeret til videregående studier i arkitektur og planlægning i hele verden.

De studerende kan engagere sig i tegnestue individuelt eller deltage berømte rådgivning og erhvervskunder og udvikler organisationer baseret på deres interesser. Nedenfor er definerede områder til placering og karriere.

 • Arkitektonisk Practice
 • Corporate Arkitektonisk praksis - DLF, L & T, SATLIER,.
 • Builder Grupper-Eros, Jaypee. Omaxe, Ansal, 3c s, Assotech, Supertech etc.
 • Regeringen Organiations- Urban lokale organer
 • In-house Arkitekter for private organisationer
 • Fortsat Masters i Arkitektur og Planlægning
 • Undervisning NGO

Retningslinjer for Indlæggelser

 • Pre-kvalifikationsprøven kriterierne for Under Kandidatuddannelser er Klasse 12. fra nogen af ​​de anerkendte bestyrelser i Indien. For udenlandske statsborgere, før kvalifikation for Under Kandidatuddannelser er et certifikat svarende til klasse 12. undersøgelse af landet og møde for ligestilling med kriterierne for "Foreningen af ​​indiske universitet«.
 • Pre-kvalifikationskriterier til stillingen Kandidatuddannelser er eksamen fra en hvilken som helst anerkendt universitet i Indien. For udenlandske statsborgere, der er pre-kvalifikationskriterier til stillingen Kandidatuddannelser akademisk grad fra et universitet i et bestemt land og møde for ligestilling med kriterierne for "Foreningen af ​​indiske universiteter«.
 • Ansøgere, der er dukket op for deres afsluttende år graduering eksamen i 2015, kan også søge om optagelse på Post Graduate-program.
 • Universitetet forbeholder sin ret til at bedømme evnen til en kandidat gennem GD / PI før den endelige optagelse.
 • TOEFL / IELTS er obligatorisk for udenlandske statsborgere, der ikke har engelsk som hovedsprog i undervisning og eksamen.
 • For at kvalificere sig til optagelse i Sharda University i sit Under Graduate program, skal ansøgerne udfylde 17 år den 31. december i det akademiske år, hvor de søger optagelse.
Program taught in:
Engelsk

See 23 more programs offered by Sharda University »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date